Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΤΑ... ΕΙΠΕ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ



O πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε μετά το τέλος του αγώνα στη Μαδρίτη συνομιλία με μερίδα του κόσμου των ερυθρόλευκων με αφορμή την κακή βραδιά τους.

Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου έγινε σύμφωνα με δημοσιεύματα αποδέκτης κάποιων παραπόνων από τον κόσμο μετά το 4-0 της Ατλέτικο σε βάρος του Ολυμπιακού.

Από μέρους του ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν απέφυγε να κάνει κουβέντα επ' αυτού με τους οπαδούς του Θρύλου θυμίζοντάς τους τη δυναμική του αντιπάλου και της έδρας του. Παράλληλα τους επισήμανε πως οι ερυθρόλευκοι φέτος κέρδισαν μία φορά τη συγκεκριμένη ομάδα (το 3-2 στο Καραϊσκάκη) και ενώ δεσμεύτηκε από μέρους του πως θα συνεχίσει να κάνει το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο.

Εκτός των άλλων θυμίζουμε πως όπως σας έχουμε ενημερώσει η ΠΑΕ κάλυψε όλα τα έξοδα των φιλάθλων που εξαιτίας της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας θα μείνουν μία μέρα παραπάνω στην Ισπανία.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :