Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΑΛΛΑΞΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ... ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΚΟΣΜΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!



Η ανακοίνωση της πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου του Ματ Λοτζέσκι... αιφνιδίασε χθες αρκετό κόσμο, αφού η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν είχε συνηθίσει να προβαίνει σε τέτοιες κινήσεις και μάλιστα τόσους μήνες πριν τη λήξη της συνεργασίας της με παίκτη.

Τα πρώτα σημάδια της… αλλαγής πάντως, είχαν αρχίσει να φαίνονται από το καλοκαίρι, όταν για πρόωρη ανανέωση με αναπροσαρμογή οικονομικών αποδοχών, κλήθηκαν οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Γιώργος Πρίντεζης. Η συνέχεια, δόθηκε χθες με τον Αμερικανό με βελγικό διαβατήριο γκαρντ/φόργουορντ, που υπέγραψε μέχρι το 2017 έναντι περίπου δύο εκατομμυρίων δολαρίων συνολικά από φέτος.

Το συμβόλαιο του Λοτζέσκι, προβλέπει εγγυημένη συμφωνία για τη σεζόν 2015-2016 και για την επόμενη, ο Ολυμπιακός διατηρεί την οψιόν μονομερούς ανανέωσης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο μάνατζερ του «Λότζο» ήταν σε συζητήσεις με την ερυθρόλευκη διοίκηση, καθώς επιθυμία και των δύο πλευρών ήταν να συνεχίσουν μαζί για πολλά ακόμα χρόνια. Από τη μία οι ερυθρόλευκοι εκτιμούν τον παίκτη σαν αξία και σα χαρακτήρα, ενώ έβλεπαν πως αν καθυστερούσαν, για την υπογραφή του έριζαν (από το φετινό καλοκαίρι ήδη) ομάδες με πιο... «γεμάτα» πορτοφόλια, όπως ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λοτζέσκι, ήταν δεδομένο πως αν ικανοποιούνταν οικονομικά από τον Ολυμπιακό θα υπέγραφε, καθώς εκείνος και η οικογένειά του περνούν πολύ καλά στην Ελλάδα, κάτι που έχει τονίσει ο ίδιος πολλές φορές.

Kαι κάτι ακόμη... Το timing είχε τη δική του σημασία, αφού το να καλείς έναν παίκτη τη στιγμή που είναι τραυματίας για να του κάνεις αύξηση και επέκταση συμβολαίου , αν μη τι άλλο σημαίνει ότι τον εκτιμάς... Και αυτό το "εισέπραξε" ο Ματ που συμφώνησε αμέσως...

Το πάθημα με τον Χάινς έγινε... μάθημα και πλέον ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να αιφνιδιάζει και... όχι μόνο στον τομέα των ανανεώσεων! Αυτή την τελευταία φράση, κρατήστε την...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :