Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΕΙΛΕΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΕΡΤΕΛ



Το αήττητο του Ολυμπιακού δοκιμάζεται απόψε (21:45/ΝΕΡΙΤ) στην Ισπανία και το "gazzetta.gr γράφει" για τον ηγέτη της Λαμποράλ Κούτσα, Τόμας Ερτέλ.

Σας μεταφέρουμε το δημοσίευμά του...

Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η βαθμολογική κατάσταση των δύο αποψινών (21:45/ΝΕΡΙΤ) αντιπάλων. Η Λαμποράλ Κούτσα υποδέχεται τον Ολυμπιακό έχοντας ρεκόρ 2-4, την ώρα που οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο 6-0.

Οι Βάσκοι άλλαξαν προπονητή, ωστόσο οι αδυναμίες που έχουν στο ρόστερ τους παραμένουν, με τους Βούγιασιτς και Μπέγκιτς -που αποκτήθηκαν πρόσφατα- να καλύπτουν ορισμένα από τα κενά... Υπάρχει όμως και ένας παίκτης που φαίνεται να έχει ανέβει επίπεδο και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο λόγος για τον Τόμας Ερτέλ. Ο Γάλλος γκαρντ (γενν. το 1989, ύψος 1.89μ.) παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του στο υψηλότερο επίπεδο και έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις τις δύο τελευταίες σεζόν, βοηθώντας -εκτός από τη Λαμποράλ Κούτσα- και την Εθνική ομάδα της χώρας του να φτάσει σε επιτυχίες, όπως το Χρυσό στο Eurobasket 2013 και η τρίτη θέση στο Mundobasket 2014.

Στους Βάσκους όμως δεν είναι απλά ένα... γρανάζι, αλλά πρόκειται για τον ηγέτη της ομάδας! Ο Τόμας Ερτέλ είναι ο πρώτος σκόρερ της αποψινής αντιπάλου του Ολυμπιακού (13π.), ο πρώτος στις ασίστ (7ασ./2.8λ.) και σουτάρει με 61.9% στα τρίποντα! Κόντρα στη Νεπτούνας πριν μία εβδομάδα τελείωσε το ματς με 31 πόντους (8/10 τρίποντα!), 5 ασίστ και κανένα (!) λάθος, με την ισπανική ομάδα όμως να γνωρίζει την ήττα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει πολλά να φοβηθεί στη Χώρα των Βάσκων και παρά τις απουσίες είναι το φαβορί του αγώνα της 7ης αγωνιστικής. Ο Τόμας Ερτέλ όμως είναι σε εκπληκτική κατάσταση και... απειλεί το Θρύλο! Στο παρκέ θα φανεί αν οι ερυθρόλευκοι θα καταφέρουν να τον σταματήσουν, όπως έγινε στο ΣΕΦ όταν και τον κράτησαν στο...0!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :