Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

«ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ... ΗΡΘΑΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!»



Οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, στο «Βιθέντε Καλντερόν» την ώρα της προπόνησης των ερυθρόλευκων και παρόλο που δεν είχαν δικαίωμα να την παρακολουθήσουν από κοντά, βρήκαν τρόπο να... συμπαρασταθούν στους παίκτες του Μίτσελ .

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", μια πόρτα του γηπέδου που ήταν ανοιχτή επέτρεψε στους ερυθρόλευκους οπαδούς να έχουν οπτική επαφή με τους ποδοσφαιριστές και δεν έχασαν την ευκαιρία να τους αποθεώσουν και να τους εμψυχώσουν ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης.

Μετά το τέλος της προπόνησης και καθώς οι παίκτες αποχωρούσαν, ο κόσμος τους ζητούσε τη νίκη φωνάζοντας συνθήματα, αποδεικνύοντας πως και σε αυτή τη δύσκολη αποστολή θα είναι σύμμαχος στο πλευρό τους.

«Φέρτε μας το διπλό... Ήρθαμε εδώ με δανεικά γιατί σας πιστεύουμε», έλεγαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί, οι οποίοι ήταν στην πλειοψηφία τους από τη Λευκάδα και τη Γερμανία, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :