Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΜΟΥΡΙΚΗΣ : ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ



Στα οφέλη που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό το άνετο 15-4 επί του Εθνικού εστίασε ο Κώστας Μουρίκης.

«Για τρία 8λεπτα ήταν πολύ καλή εμφάνιση. Δεν ξεκινήσαμε όμως όπως με τον Παναθηναϊκό και όπως ακριβώς θέλαμε. Αυτό θα πρέπει να κοιτάξουμε να το δουλέψουμε στην προπόνηση για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται, αρχής γενομένης κόντρα στη Μπρέσια . Bγάλαμε στο νερό κάποια πράγματα που δουλεύουμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Από κει και πέρα έχουμε μια εβδομάδα μέχρι αυτό το παιχνίδι που είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια στην Ευρώπη. Αυτό το ξεκίνημα στην Ελλάδα σίγουρα μας βοηθάει γιατί φτιάχνουμε ψυχολογία.

Το είπαμε και από την αρχή της σεζόν ότι ο Ολυμπιακός είναι πολλά σκαλοπάτια, πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό δεν μας βοηθάει για την συνέχεια στην Ευρώπη, όπου θα έχουμε πιο δύσκολα παιχνίδια. Όμως αυτό το πρωτάθλημα έχουμε, αυτές τις ομάδες έχουμε να αντιμετωπίσουμε και προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις και μέσα από αυτά τα παιχνίδια να βγάλουμε κάποια στοιχεία που θέλουμε για την Ευρώπη.», είπε ο πολίστας του Ολυμπιακού.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :