Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

«ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΛΑΖΟΒΙΤΣ» (ΒΙΝΤΕΟ & ΡΗΟΤΟ)



Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα, Ντάρκο Λάζοβιτς, ενδιαφέρει αρκετά τον Ολυμπιακό, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το αν οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν ή όχι στο Champions League.

Πιο συγκεκριμένα η σερβική εφημερίδα "Alo!" αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στη μεταγραφή του αρχηγού του Ερυθρού Αστέρα, Ντάρκο Λάζοβιτς.

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, ο 24χρονος Σέρβος εξτρέμ, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και ο σύλλογος θα επιθυμούσε την πώλησή του τώρα ώστε να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο του (έστω και λίγα), από το να τον "χάσει" ως ελεύθερο σε 6 μήνες.

Πολλά ωστόσο θα εξαρτηθούν από το αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει ή όχι στο Champions League, αλλά όπως αναφέρεται, ο Μίτσελ έχει μελετήσει τον παίκτη και έχει καλή άποψη για αυτόν.

Ο Ντάρκο Λάζοβιτς βρίσκεται από το 2009 στον Ερυθρό Αστέρα και 6 σεζόν έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας 122 φορές και έχει πετύχει 24 τέρματα, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Σερβίας.

Τέλος να σημειωθεί πως στις 18 Μαΐου του 2013 υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο σε ματς κόντρα στην Παρτιζάν, ο οποίος τον κράτησε εκτός για περίπου 8 μήνες.

Δείτε τον Σέρβο εν δράσει:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :