Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΕ ΑΛΛΑ... ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ *ΒΙΝΤΕΟ*



Ένα βαθμό στην τελευταία αγωνιστική με την Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει η Γιουβέντους για την πρόκριση στους "16" του Champions League μετά την επικράτησή της με 0-2 επί της Μάλμε στη Σουηδία.

Η «βέκια σινιόρα» νίκησε και αποσπάστηκε στους τρεις βαθμούς από τον Ολυμπιακό για να θέλει πλέον ένα βαθμό στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να προκριθεί.

Κόντρα στη Μάλμε τα βρήκε... σκούρα και στο πρώτο μέρος έκανε κάκιστη εμφάνιση για να μείνει στο 0-0. Στο δεύτερο μέρος όμως, μπήκε αποφασισμένη και άνοιξε το σκορ στο 49’ με ωραία ενέργεια του Γιορέντε.

Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Τέβεζ στο 88’ με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για το γκολ, γεγονός που έφερε και την αποβολή του Γιόχανσον ο οποίος δεν θα παίξει στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΜΑΛΜΕ: Όλσεν, Τίνερχολμ (85’ Ρακίπ), Χελάντερ, Ρικαρντίνιο, Γιόχανσον, Χάλστι, Έρικσον, Άντου, Φόρσμπεργκ, Ρόσενμπεργκ, Θέλιν (70’ Τσιμπίτσκι).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Λιστάινερ, Πογκμπά, Μαρκίσιο (83’ Περέιρα), Παντόιν, Πίρλο, Βιντάλ, Τέβεζ, Γιορέντε (72’ Μοράτα).

Δείτε το βίντεο:





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :