Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΝΤΟΥΡΜΑΖ : ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!



Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 09/12 τη Μάλμε στο Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική του Champions League, έχοντας βέβαια στο μυαλό του και το παιχνίδι μεταξύ των Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τορίνο, προκειμένου να μάθει αν θα συνεχίσει στο Europa League ή στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για τον αγώνα αυτό, μίλησε ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Μάλμε.

Ο Σουηδός διεθνής ποδοσφαιριστής ρων ερυθρόλευκων, μίλησε για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Θρύλου στο «Γ.Καραϊσκάκης» και τόνισε πως στη Μάλμε... δεν ξέρουν τι τους περιμένει!

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Ντουρμάζ στα σουηδικά ΜΜΕ:

«Θα είναι μία κόλαση. Η πίεση θα είναι μεγάλη. Στη Μάλμε δεν ξέρουν τι τους περιμένει», είπε αρχικά και αναφέρθηκε και στο παιχνίδι:

«Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο και για μας αλλά και για τη Μάλμε. Είναι καλή ομάδα και μπορεί να τα βάλει με οποιονδήποτε αν παίξει καλά. Ωστόσο στην έδρα μας είμαστε εξαιρετικά δυνατοί».

Τέλος, ερωτώμενος και για το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, εξαιτίας του τραυματισμού του, τόνισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί, ωστόσο χωρίς πίεση, μιας και το σημαντικό είναι να ξεπεράσει πλήρως το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :