Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΧΑΡΕΪΝΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ



Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για την τρίτη θέση είναι στη Μάλμε εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η νίκη στο Καραϊσκάκη επί των ερυθρόλευκων είναι μονόδρομος για τη Μάλμε, αν θέλει να παρατείνει την ευρωπαϊκή της παρουσία μέσω του Europa League.

Ο προπονητής της ομάδας, Άγκε Χαρέιντε, μετά τη χθεσινή ήττα από τη Γιουβέντους (0-2), έδωσε το... στίγμα για την επόμενη μέρα, που περιλαμβάνει μινι-προετοιμασία σε… θερμότερα κλίματα από την παγωμένη Σουηδία.

«Φεύγουμε την Πέμπτη για μια μικρή προετοιμασία στην Ισπανία. Θα έχουμε τη δυνατότητα να προπονηθούμε σε καλές συνθήκες πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εκεί θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα, αλλά ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο να νικήσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στην έδρα του. Παίζει με αυτοπεποίθηση εκεί και αυτό τον κάνει πιο ισχυρό», δήλωσε ο Νορβηγός τεχνικός.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Ρόμπιν Όλσεν, είπε με τη σειρά του: «Θέλουμε τη νίκη. Ελπίζουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :