Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

«ΧΑΖΕΨΑΝ» ΜΕ ΑΜΠΙΝΤΑΛ!



Ο Ερίκ Αμπιντάλ έδειξε για μία ακόμη φορά τον καταπληκτικό χαρακτήρα και την προσωπικότητά του στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης.

Ο Γάλλος αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν στο πουλμανάκι που μετέφερε την ομάδα Νέων των ερυθρόλευκων από το αεροσκάφος στην αίθουσα του αεροδρομίου Μπαράχας και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να τους κάνει να μείνουν με... ανοιχτό το στόμα!

Ο Αμπιντάλ πρόλαβε να διηγηθεί στους μικρούς που ήταν γύρω του αρκετά πράγματα για τη Μαδρίτη, για τις δικές του εμπειρίες σε Μπερναμπέου και Καλντερόν στη μεγάλη καριέρα του με την Μπαρτσελόνα, για τη ζωή στην πόλη, αλλά και να τους πει ακόμη ότι περιμένει να συνδυάσει το αυριανό ματς με ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να γιορτάσει τα γενέθλια της μιας κόρης του.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν έκρυβαν το θαυμασμό τους για την άνετη και προσιτή συμπεριφορά του Γάλλου αστέρα, λέγοντας μάλιστα ότι... «ο χαρακτήρας που έχει, είναι βέβαιο πως έπαιξε σηματικό ρόλο και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :