Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΙΒΚΟΒΙΤΣ! (ΡΗΟΤΟ)



Θρήνος και οργή στη Σερβία για τη δολοφονία του 25χρονου οπαδού του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Ίβκοβιτς, σε επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), με τον πρόεδρο του συλλόγου να επιρρίπτει ευθύνες στους Τούρκους.

Την απώλεια του Μάρκο Ίβκοβιτς θρηνούν στη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα, με τον νεαρό οπαδό της ομάδας να πέφτει νεκρός δεχόμενος επίθεση με μαχαίρι από οπαδό της Γαλατάσαραϊ χθες στην Τουρκία.

Ο Νεμπόισα Κόβιτς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του για το τραγικό τέλος του νεαρού οπαδού, αλλά και για τις συνθήκες που επικράτησαν στην Κωνσταντινούπολη.

«Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του παιδιού. Τα παιχνίδια δεν γίνονται για να σκοτώνονται άνθρωποι. Αυτή η οργάνωση του αγώνα ήταν ντροπή, το ίδιο και η συμπεριφορά . Ήξεραν τον κίνδυνο αλλά έριξαν δακρυγόνα στους οπαδούς μας οι οποίοι στη συνέχεια δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρια από χούλιγκαν. Πρώτα τους είπαν ότι τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί, ενώ το γήπεδο είχε κενές θέσεις. Υπάρχουν φωτογραφίες που το αποδεικνύουν» κατήγγειλε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα και συνέχισε λέγοντας πως...

«εμείς στο πρώτο ματς ήμασταν καλοί οικοδεσπότες. Οι δηλώσεις του Τούρκου προπονητή ήταν αηδιαστικές. Θα πρέπει να ντρέπεται», κατέληξε, αναφερόμενος στα λεγόμενα του Εργκίν Αταμάν:

«Ήρθαν τρομοκράτες χωρίς εισιτήριο και επιτέθηκαν στο έθνος μας, η Ευρωλίγκα πρέπει να τους τιμωρήσει!'», δίχως πάντως να ‘χει διευκρινιστεί αν έγιναν αφού γνώριζε την δολοφονία του οπαδού του Ερυθρού Αστέρα, αν και κάποια ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ήξερε.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :