Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ... ΒΙΤΟΡΙΑ



Δύσκολο ταξίδι μέχρι τη Βιτόρια, εν όψει της αναμέτρησής του με τη Λαμποράλ Κούτσα, περιλαμβάνει το σημερινό (26/11) πρόγραμμα του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν το πρωί στο ΣΕΦ και το μεσημέρι (26/11, 13.15) η αποστολή θα αναχωρήσει από το «Ε. Βενιζέλος» με τελικό προορισμό την Ισπανία. Πρώτη... στάση θα είναι το Μόναχο, από εκεί θα αλλάξουν πτήση για Μπιλμπάο και θα συνεχίσουν οδικώς το ταξίδι τους μέχρι τη Βιτόρια.

Το απογευματινό πρόγραμμα των ερυθρόλευκων θα περιλαμβάνει αποκλειστικά ξεκούραση, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» με χαλάρωμα το πρωί της Πέμπτης, πριν από το ματς (27/11, 21.45), που είναι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Ο Ματ Λοτζέσκι, όπως όλα δείχνουν, θα ακολουθήσει την αποστολή στη Βιτόρια, όχι για να αγωνιστεί, παρά μόνο για ψυχολογικούς λόγους, αφού δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του.

Αντίθετα στην Ελλάδα θα παραμείνουν οι επίσης τραυματίες Γιώργος Πρίντεζης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Δημήτρης Κατσίβελης, οι οποίοι θα συνεχίσουν το ατομικό τους πρόγραμμα, μαζί με το νεαρό Βασίλη Μουράτο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :