Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ!



Έτοιμος να τα... βροντήξει από την εθνική Γεωργίας είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια! Ο 46χρονος τεχνικός τόνισε ότι το γεωργιανό ποδόσφαιρο έχει πεθάνει και αποκάλυψε ότι παραιτείται μετά την αναμέτρηση με την Πολωνία.

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού στην εθνική Γεωργίας.

Μετά από αρκετούς μήνες σκληρής κριτικής που τροφοδοτήθηκε και απ’ το κακό ξεκίνημα της ομάδας στα προκριματικά του Euro 2016 (σε τρεις αγώνες έχει ισάριθμους πόντους) ο Κετσπάγια έφτασε στα όρια του.

Τόσο πολύ, ώστε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τη δυνατή Πολωνία ν’ αποκαλύψει ότι θα παραιτηθεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Απαντώντας, δε, στις ερωτήσεις που ακολούθησαν την απρόσμενη αποκάλυψή του, δε δίστασε να σημειώσει ότι... «το γεωργιανό ποδόσφαιρο έχει πεθάνει» και να το αιτιολογήσει λέγοντας ότι...

«και οι 16 ομάδες του πρωταθλήματος βασίζονται σε κρατική χρηματοδότηση για να λειτουργήσουν, ενώ υπάρχει έλλειψη Γεωργιανών παικτών στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :