Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΟ «ΑΙΜΑ» ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!



Με νέο “αίμα” αναμένεται να ενισχυθεί το Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. το οποίο θα πλαισιώσουν πρόσωπα που θα συνεισφέρουν οικονομικά και θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ελάφρυνση των υποχρεώσεων του συλλόγου.

Με νέο “αίμα” αναμένεται να ενισχυθεί το Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. το οποίο θα πλαισιώσουν πρόσωπα που θα συνεισφέρουν οικονομικά και θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ελάφρυνση των υποχρεώσεων του συλλόγου. Το νέο σχήμα θα προκύψει από τις αρχαιρεσίες που θα γίνουν κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. την Παρασκευή (28/11), στις 10:30 π.μ. στα γραφεία της Ιστορικής Λέσχης στη Μαρίνα Ζέας. Σε περίπτωση μη απαρτίας η διαδικασία θα επαναληφθεί την ίδια μέρα στις 17:00.

Πέρα από τα προβλεπόμενα από το καταστατικό θέματα της ημερήσιας διάταξης (έγκριση ισολογισμού και προϋπολογισμού για το έτος 2015) θα διεξαχθεί η διαδικασία αναπροσαρμογής του διοικητικού σχήματος στο οποίο θα εισέλθουν νέοι επιχειρηματίες με διάθεση να ενισχύσουν οικονομικά, ηθικά και υλικά το σύλλογο και να προσδώσουν ένα πιο ευέλικτο χαρακτήρα στη διοίκηση με γνώμονα πάντα την καλύτερη δυνατή λειτουργία.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :