Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

«ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑΣ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΜΕ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ...»



Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι ένα από τα βασικά στελέχη της Γιουβέντους τα τελευταία χρόνια, αλλά και της Εθνικής Ιταλίας.

Ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον πρώτο όμιλο του Champions League, μίλησε για αρκετά πράγματα τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα του και έδειξε πως η κατάκτηση του Μουντιάλ με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, ήταν κάτι το εκπληκτικό.

Ο διεθνής αμυντικός δήλωσε:

«Αν έπρεπε να επιλέξω για το τι έχει μεγαλύτερη σημασία για έναν ποδοσφαιριστή, θα έλεγα το Παγκόσμιο Κύπελλο. Γίνεσαι μέλος μιας ομάδας, η οποία είναι η καλύτερη του κόσμου, κάτι το οποίο αποτελεί όνειρο για κάθε παιδί», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στο τουρνουά του 2006, όλοι οι Ιταλοί ήταν περιχαρείς και όλοι μας νιώσαμε πως ο Φάμπιο Καναβάρο εκπροσωπούσε όλη την Ιταλία εκείνη τη στιγμή».

Όσον αφορά τη διοργάνωση του Champions League, τόνισε:

«Αν και το να κατακτάς το Champions League με τη Γιουβέντους είναι κάτι το εξαιρετικό, είναι ακόμα καλύτερο να κατακτάς το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :