Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΔΕN ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ (ΟΥΤΕ ΕΣΥ) ΜΙΛΑΝ...

Παραξένεψαν αρκετό κόσμο οι δηλώσεις του Μίλαν Τόμιτς μετά τον αγώνα με τη Νεπτούνας στη Λιθουανία.

Ειδικά από τη στιγμή που έγιναν από τον Μίλαν Τόμιτς που έχει ζήσει στα τόσα χρόνια που είναι στον Ολυμπιακό πολλά μέσα στην ομάδα.

Ο Μίλαν Τόμιτς λοιπόν μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ μετά το παιχνίδι, είπε : 

«Είδαμε ένα ωραίο παιχνίδι, όλοι το ευχαριστήθηκαν. Αυτό είναι το μπάσκετ. Είδαμε παράταση και στο τέλος δείξαμε οτι είμαστε καλύτερη ομάδα και νικήσαμε. Εχουμε πολλές απουσίες και το παιχνίδι μας βασίζεται στους περιφερειακούς. Πρέπει επιτέλους να χαιρόμαστε τις νίκες είτε έρχονται με 3 πόντους είτε 33 πόντους».

- Ωραίο παιχνίδι; Πότε και που Μίλαν;

- Ώστε το ευχαριστήθηκαν όλοι; Για ρώτα και τους οπαδούς του Ολυμπιακού να σου πουν την άποψή τους... Και όχι, το μπάσκετ δεν είναι αυτό ακριβώς...

- Καλά, είναι επίτευγμα δηλαδή τώρα που νικήσαμε τη Νεπτούνας και καμαρώνουμε που έχουμε καλύτερη ομάδα... στο τέλος; 

- Για τις απουσίες καλά τα λες, αλλά η ομάδα βασίζεται στους περιφερειακούς γιατί πολύ απλά στις θέσεις 4-5 υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Γι'αυτό δε φταίει μόνο η απουσία του Πρίντεζη αλλά κυρίως οι επιλογές που έγιναν -ή ΔΕΝ έγιναν- το καλοκαίρι. Τότε που όλος ο κόσμος έβλεπε τα κενά ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ εκτός από τον... Μπαρτζώκα (μαζί με το επιτελείο του) και τους Αγγελόπουλους.

- Τη νίκη αυτή να τη χαρείς εσύ και οι παίκτες σου Μίλαν. Αν αυτό συμβαίνει υπάρχει... πρόβλημα! Μετά τις εκκωφαντικές φάπες από αυτό τον βάζελο και την ΑΕΝΚ δικαίωμα να χαρείτε μέσα στη χρονιά έχετε μόνο τη στιγμή που θα κατακτήσετε κάποια κούπα! Για την ώρα δουλέψτε όσο περισσότερο μπορείτε και επιτέλους ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ. Ήδη έχετε χάσει τον πρώτο στόχο της χρονιάς και έχετε βάλει... σοβαρή υποθήκη για να χαθεί και ο δεύτερος. Η κατάκτηση της Ευρωλίγκας φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας με τα τωρινά δεδομένα, άρα πάτε ολοταχώς σε ακόμα μία άτιτλη χρονιά. Αν έχετε λοιπόν κουράγιο... χαρείτε! 

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε τι συζήτησε με τους παίκτες του στα αποδυτήρια : 

«Παίξαμε σαν ομάδα παίξαμε σαν πρωταθλητές» και στη συνέχεια τόνισε πως, «μας περιμένει δουλειά και την Δευτέρα η ΑΕΚ».

- Aυτό το ΣΑΝ πρωταθλητές είναι απλά για... γέλια ΜΙΛΑΝ! 

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στην  βοήθεια που παίρνει η ομάδα από τον Δημήτρη Αγραβάνη :

«Δουλεύει καλά ο Αγραβάνης, έχει δρόμο μπροστά του όμως. Κάθε μέρα βελτιώνεται. Ο χρόνος είναι υπέρ του, αλλά χρειάζεται να αποκτήσει εμπειρία. Το επόμενο ματς στην Ευρωλίγκα είναι πολύ δυσκολο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Έχουν μία καυτή έδρα, αλλά μην προτρέχουμε. Θα δούμε αν θα παίξει ο Ντάρντεν».

H έδρα του Ερυθρού Αστέρα Μίλαν, είναι καυτή για όλες τις άλλες ευρωπαϊκές ομάδες ΠΛΗΝ του Ολυμπιακού... Είσαι Σέρβος, θα έπρεπε να το γνωρίζεις καλύτερα απ'όλους!

Y.Γ : Κανονίστε τη Δευτέρα να κάνετε μάγκες ΚΑΙ τους "ερχόμαστε"...





Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :