Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΜΠΑΧΑΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE...



Η αναβολή φέρνει ένα άνευ προηγουμένου... μπάχαλο για τις ημερομηνίες στην Λίγκα με τους ιθύνοντές της να προβληματίζονται για τα καλά και να είναι ορατός ο κίνδυνος να τελειώσει η σεζόν τον Ιούνιο.

Μετά την 6η αγωνιστική της οποίας λογικά οι ημερομηνίες θα τροποποιηθούν και πάλι η Σούπερ Λιγκ βρίσκεται να... χρωστάει ακόμα μία αγωνιστική, την 11η. Αυτή που επρόκειτο να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, κάτι που ως γνωστόν δεν συνέβη.

Έτσι από την Δευτέρα και μετά ξεκινά ένας νέος... μαραθώνιος προγραμματισμού. Στην Σούπερ Λιγκ κανείς δεν είναι στην παρούσα φάση σε θέση να οριοθετήσει χρονικά το πότε θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που συμβαίνει κάτι τέτοιο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Που η Σούπερ Λίγκα έχει δύο αναβολές. Άπαντες ελπίζουν να γίνει το επερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η νέα συζήτηση βέβαια που θα τεθεί επί τάπητος θα είναι από ποιά αγωνιστική θα γίνει το 2ο φετινό restart της Λίγκας. Στην προηγούμενη περίσταση είχε κριθεί σκόπιμο το πρωτάθλημα να συνεχιστεί από την αμέσως επόμενη αγωνιστική και όχι την εκκρεμούσα 6η.

Κάτι τέτοιο μπορεί να μην γίνει τώρα και να αποφασιστεί η επανέναρξη να είναι από την 11η αγωνιστική και μετά. Επειδή όμως παράλληλα έχει οριστεί εμβόλιμη αγωνιστική (η 6η) για τις 3 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, τα πράγματα περιπλέκονται ξανά. Η διακοπή των Χριστουγέννων δεν είναι πια τόσο μακριά ενώ στις αρχές Γενάρη ξαναμπαίνει στο καλεντάρι το Κύπελλο.

Επίσης η πιθανότητα διενέργειας εθνικών εκλογών μέσα στο 2015 θα επιφέρει νέο stop στις εθνικές κατηγορίες. Όλα αυτά οδηγούν σε ένα μίνι... μπάχαλο με τις ημερομηνίες και μαζί και την πιθανότητα να παίζεται μπάλα στην Σούπερ Λιγκ έως και τα τέλη Ιουνίου! Οι ιθύνοντες της Λίγκας είναι πέρα για πέρα αποφασισμένοι να χωρέσουν όλες τις ημερομηνίες και να τελειώσει το πρωτάθλημα στα χρονικά όρια που έχουν τεθεί.

Στην δεδομένη χρονική στιγμή αυτό φαντάζει αλλά και είναι πολύ δύσκολο. Από την Δευτέρα και μετά που θα τεθούν επί τάπητος όλα τα... καυτά θέματα στο Δ.Σ. της Λίγκας (που είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα) θα είναι εφικτό να ξεκαθαρίσει και άλλο το τοπίο.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση της Λίγκας για το Δ.Σ.:

«Ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 24/11/2014 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ. κατόπιν της δήλωσης πρόθεσης παραίτησης του κ. Δ. Αγραφιώτη και της παραίτησης του κ. Ε. Σωπήλη από τα οικεία αξιώματα.

2. Περιστατικά βιαιοπραγιών κατά προσώπων στο χώρο του ποδοσφαίρου και η εν γένει διαμορφωθείσα κατάσταση.

3. Προσφυγές των ΠΑΕ ΟΦΗ και ΠΑΕ Πανιώνιος στα πολιτικά δικαστήρια - Συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε συνέχεια των από 03/09/2014, 08/10/2014 και 14/11/2014 αποφάσεων του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού.

4. Εισήγηση προς την ΕΠΟ αναφορικά με τις επιπτώσεις για ΠΑΕ που δε θα αδειοδοτηθούν από την ΕΠΟ για την αγωνιστική περίοδο 2015 - 16.

5. Επανακαθορισμός των ημερομηνιών διεξαγωγής της 11ης έως και 17ης αγωνιστικής.

6. Θέματα εκ της συνεργασίας με την εταιρεία Taf Sports Marketing A.E..

7. Γραφεία του Συνεταιρισμού / αλλαγή έδρας.

8. Αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να συζητηθούν τα εξής θέματα :«1.Παραίτηση Χιου Ντάλας από τα καθήκοντα ορισμού και αξιολόγησης των διαιτητών. Κλήση του για παροχή εξηγήσεων σχετικά με την παραίτησή του. 2.Διερεύνηση της πιθανότητας για συνέχιση του Πρωταθλήματος με ξένους διαιτητές, εφόσον η ΕΠΟ επιμένει στον μη ορισμό διαιτητών. 3. Προγραμματισμός συνάντησης Super League – υπουργού Δικαιοσύνης για να χαρακτηριστούν «κατεπείγουσες» και να επιταχυνθούν όλες οι ανοικτές έρευνες και εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο».

9. Διάφορα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :