Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΙ EINAI OI OMΙΛΟΙ ΣΤΟ ΤΟΡ 16 ΤΗΣ EUROLEAGUE!



Ακόμα έξι παιχνίδια, ακόμα εννιά ομάδες και συνολικά... οκτώ θέσεις. Αυτά «κρύβει» το δεύτερο μέρος της τελευταίας αγωνιστικής στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας προκειμένου να σχηματιστούν οι όμιλοι του Top-16.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι ήδη και φέτος στις 16 κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης και ξέρουν ήδη τις τρεις από τις επτά αντιπάλους που θα έχουν. Τα πάντα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν το βράδυ της Παρασκευής. Με το τέλος των αναμετρήσεων σε Αθήνα και Πόλη θα γίνει γνωστή και η σύνθεση του Top-16 που αρχίζει στις 30/12 και 2/1.

Παράλληλα θα συμπληρωθούν και οι όμιλοι του «Last32» του EuroCup αν και του ΠΑΟΚ είναι ήδη έτοιμος μετά από την ήττα της Λιμόζ.

Σε δημοσίευμά του το SentraGoal παρουσιάζει τα δεδομένα και τα σενάρια της Παρασκευής στο φινάλε της κανονικής περιόδου...

Σας μεταφέρουμε το δημοσίευμά του...

Τα παιχνίδια της Παρασκευής (19/12)
Νίζνι Νόβγκοροντ - Ούνικς Καζάν 19:00
Ζαλγκίρις - Σάσσαρι 19:45
Άλμπα - Τσεντεβίτα 21:15
Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα 22:00
Φενέρμπαχτσε - Μπάγερν 22:00
Ερ. Αστέρας - Λαμποράλ Κούτσα 20:00

Α' ΟΜΙΛΟΣ

Η πρώτη και η δεύτερη θέση ξεκαθάρισαν (Ρεάλ και Εφές αντίστοιχα) και όλα είναι ανοικτά για τις άλλες δύο θέσεις μιας και μόνο η Σάσσαρι έχει αποκλειστεί και μαθηματικά.

Η Ούνικς που έχει ρεκόρ 5-4 θα προκριθεί στην επόμενη φάση είτε με δική της νίκη είτε με ήττα της Ζαλγκίρις.

Από την άλλη οι Λιθουανοί που είχε στο 4-5 θέλουν είτε δική τους νίκη είτε νίκη της Ούνικς για να είναι στο Top-16.

Μόνο... για ένα αποτέλεσμα παίζει η Νίζνι (4-5) που με νίκη της περνά και με ήττα μένει έξω. Να σημειωθεί πως σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας μειονεκτεί και αποκλείεται η Ούνικς...

Β ' ΟΜΙΛΟΣ

Τα πράγματα εδώ είναι ξεκάθαρα. Η ΤΣΣΚΑ είναι πρώτη και η Μακάμπι δεύτερη με τους Μάλαγα και Άλμπα να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Top-16. Την Παρασκευή η Άλμπα υποδέχεται την Τσεντεβίτα. Με νίκη οι Γερμανοί είναι τρίτοι ενώ με ήττα στη θέση αυτή θα βρεθεί η Μάλαγα.

Γ' ΟΜΙΛΟΣ

Τα πράγματα παρότι μοιάζουν... ανοικτά, μάλλον είναι ξεκάθαρα σε ότι έχει να κάνει με την πρωτιά, μιας και ο Παναθηναϊκός είναι τρίτος και το Μιλάνο τέταρτο. Αν η Μπαρτσελόνα νικήσει μέσα στο ΟΑΚΑ τότε είναι πρώτη εκείνη και η Φενέρμπαχτσε δεύτερη.

Για να είναι οι Τούρκοι πρώτοι, πρέπει να χάσει η Μπάρτσα από τον Παναθηναϊκό και νικήσουν οι ίδιοι την Μπάγερν τόσο όσο να καλυφθεί το -60 του συνολικού γκολ αβερέιτζ. Αν π.χ. ο Παναθηναϊκός νικήσει την Μπαρτσελόνα με 20 πόντους, η Φενέρ θα θέλει νίκη με +41. Υπαρκτό σενάριο αλλά μάλλον απίθανο...

Δ' ΟΜΙΛΟΣ

«Τελικός» δεύτερης θέσης στο Βελιγράδι. Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Λαμποράλ Κούτσα και ο νικητής θα τερματίσει δεύτερος ενώ ο ηττημένος τρίτος. Δεδομένα, ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και η Γαλατασαράι τέταρτη.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΜΙΛΟΙ

Ε' Όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης

Μακάμπι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ

Γαλατασαράι

Γ1 (Μπαρτσελόνα ή Φενέρμπαχτσε)

Δ2 (Ερ. Αστέρας ή Λαμποράλ Κούτσα)

Α3 (Ούνικς ή Ζαλγκίρις ή Νίζνι)

Β4 (Μάλαγα ή Άλμπα)

Στ' Όμιλος

ΤΣΣΚΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλάνο

Εφές

Γ2 (Μπαρτσελόνα ή Φενέρμπαχτσε)

Δ3 (Ερ. Αστέρας ή Λαμποράλ Κούτσα)

Α4 (Ούνικς ή Ζαλγκίρις)

Β3 (Μάλαγα ή Άλμπα)

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :