Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕΝΤΟΖΑ ΜΕ 3εκ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΕΣΩ... ΓΚΑΛΕΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!



Πληθαίνουν στο εξωτερικό τα δημοσιεύματα που έχουν άμεση σχέση με τον Χαβιέρ Μεντόζα, τον οποίο έχει προτείνει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα "diariohoy.net", αποκαλύπτεται πως οι ερυθρόλευκοι επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την ομάδα του παίκτη, τη Χιμνάσια, από την οποία ζητήθηκε το ποσό των 3 εκατ. δολαρίων.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο προπονητής των Αργεντινών, Πέδρο Τρόλιο, δεν είναι σε καμία περίπτωση θετικός στο να παραχωρήσει τον αριστερό ακραίο του, αλλά ακόμα και αν πειστεί από τη διοίκηση, ύστερα από συνεννόηση που θα γίνει φυσικά, το ποσό που απαιτείται αγγίζει τα 3 εκατ. δολάρια.

«Μπορεί η αντίδραση να προκάλεσε την έκπληξη (του Ολυμπιακού) λόγω της υψηλής τιμής του παίκτη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποκλείεται άμεση έναρξη συνομιλιών και συναντήσεων», συμπληρώνει το δημοσίευμα τόσο για την αντίδραση όσο και το τι αναμένεται να κάνει ο Ολυμπιακός.

Τέλος, το δημοσίευμα γνωστοποιεί και τα ποσοστά των δικαιωμάτων του παίκτη, με το 45% να ανήκει στη Χιμνάσια, το 25%, σε μια άλλη ομάδα, την Γκρίφα και το υπόλοιπο 30% στην Comercializadora de Servicios Rioplatenses.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :