Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ... 3ΑΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!

Αναγνωρίζουν τα ασπρόμαυρα ΜΜΕ ότι έτσι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάει πουθενά και σχολιάζουν για την βαριά ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, χωρίς να ρίχνουν ευθύνες στη... διαιτησία του Βοσκάκη :

olapaok.gr : Έτσι δεν ΠΑΣ πουθενά!

Ο ΠΑΟΚ υπέστη την δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα του στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ με 3-0 και πλέον βρίσκεται μόλις έναν πόντο πάνω από τον Ολυμπιακό. Οι απουσίες, η προβλέψιμη επιθετική ανάπτυξη, η έλλειψη φρεσκάδας και το διάβασμα του "Δικέφαλου" από τους Γιαννιώτες διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Τραυματίστηκε ο Γλύκος, που αποχώρησε στο 31' της αναμέτρησης!

paok24.com : Και που να ΠΑΣ;

Άμυνα, απουσίες και κούραση έφεραν τη βαριά ήττα με 3-0 στους Ζωσιμάδες και τη διαφορά στο -1

Τα δεδομένα προβλήματα και οι χτυπητές αδυναμίες εμφανίστηκαν και σήμερα στην ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τον ΠΑΟΚ που «γκρεμίζει» ότι ο ίδιος «έχτισε» σε όλο τον πρώτο γύρο. Και πάλι πολλά προβλήματα στην άμυνα, έφεραν τα γκολ των Λίλα, Κοροβέση και Μανιά. Στο -1 πλέον ο Ολυμπιακός.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :