Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ ΜΕ ΔΩΡΟ... ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ



Διαγωνισμό, με δώρο μία διπλή πρόσκληση για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, διενεργεί ο ΕΣΑΚΕ.

Οι «αιώνιοι» θα συναντηθούν στο φαληρικό στάδιο το Σάββατο 27/12, στις 19.00, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League. Η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος διεξάγει διαγωνισμό, μέσω του επίσημου λογαριασμού της σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, προσφέροντας δωρεάν είσοδο στο ΣΕΦ σε ένα τυχερό δίδυμο, καθώς και δύο μπάλες του πρωταθλήματος και τέσσερα μπλουζάκια από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημά της.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΕΣΑΚΕ σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε την εμπειρία του ντέρμπι της Basket League ΣΚΡΑΤΣ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, που θα γίνει το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο ΣΕΦ για την 11η αγωνιστική. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για μια διπλή πρόκληση του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, ακολουθώντας την εξής διαδικασία: Κάντε like στη νέα σελίδα του ΕΣΑΚΕ στο facebook (https://www.facebook.com/esake.gr?fref=ts) και κοινοποιήστε (share) τη φωτογραφία που αναφέρετε στον διαγωνισμό στον τοίχο σας. Μπορείτε να κάνετε παραπάνω από μία κοινοποιήσεις, εξασφαλίζοντας συμμετοχές στον διαγωνισμό ίσες με τον αριθμό των κοινοποιήσεων.

Εκτός από μια διπλή πρόκληση στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, έχετε την ευκαιρία, επίσης, να διεκδικήσετε: Δύο μπάλες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (Spalding TF-1000 Legacy ΕΣΑΚΕ Ball), τέσσερα t-shirt από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΕΣΑΚΕ esakestore.gr. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 12 το μεσημέρι. Τα ονόματα των νικητών της κλήρωσης θα δημοσιευθούν στο www.esake.gr την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 14.30».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :