Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΠΕΓΚΙΤΣ Η ΛΑΜΠΟΡΑΛ, ΑΛΛΑ...



Ο Χοσεάν Κερεχέτα αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που θέλουν τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και την Αναντολού Εφές στο ...κατόπι του Τόμας Ερτέλ ενώ δήλωσε πλήρη στήριξη στον νέο προπονητή των Βάσκων, Ιμπόν Ναβάρο.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Λαμποράλ Κούτσα θα δώσει κάπου τον Τομάς Ερτέλ, με τη Φενέρ να μπαίνει στη μέση -και την Αναντολού Εφές να παραμένει το φαβορί.

Ενώ, λοιπόν, οι Βάσκοι του Ιμπόν Ναβάρο ολοκλήρωσαν το come back στον Δ' όμιλο και προκρίθηκαν στο TOP-16 της Euroleague, ο καλύτερος παίκτης της Λαμποράλ Κούτσα φέρεται έτοιμος να αλλάξει παραστάσεις και να... κατοικοεδρεύσει στην Κωνσταντινούπολη!

Τι είχε να πει επ' αυτού το αφεντικό της Λαμποράλ; ''Μέχρι σήμερα, ουδείς μας έχει ρωτήσει για τον Τόμας Ερτέλ'' εξήγησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Cope Vitoria ο Χοσεάν Κερεχέτα, ο οποίος αναφέρθηκε στον Μίρζα Μπέγκιτς και το ενδεχόμενο παραμονής του στη Βιτόρια με το πέρας της σεζόν.

''Θέλουμε να κρατήσουμε τον Μπέγκιτς όμως οι οικονομικές του απαιτήσεις δεν συμβαδίζουν με τις δικές μας δυνατότητες''.

Ο Κερεχέτα μίλησε για τον Ιμπόν Ναβάρο, ο οποίος αντικατέστησε τον Μάρκο Κρέσπι και οδήγησε τους Βάσκους στο TOP-16. ''Ο κόουτς Ναβάρο είναι ο προπονητής μας και τον στηρίζουμε ως το τέλος! Παρ' όλα αυτά δεν πρέπει να μιλάμε συνέχεια γι' αυτόν. Η Λαμποράλ Κούτσα αξίζει να βρίσκεται στο TOP-16''.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :