Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΤΡΕΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΒΙΝΤΙΤΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!



Στην Ίντερ αγωνίζεται ο Νεμάνια Βίντιτς, ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει πείσει στην ομάδα του Μιλάνου με την απόδοσή του.

Διάφορα δημοσιεύματα λένε πως θα φύγει, κάποια άλλα πως θα μείνει, με την ιστοσελίδα "mercato365.com" πάντως να σημειώνει πως ο Σέρβος στόπερ ενδέχεται να παραμείνει, ενώ εμπλέκει και τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας πως οι ερυθρόλευκοι «ίσως» ενδιαφέρονται.

«Ενώ ο αγγλικός Τύπος γράφει για μια πιθανή επιστροφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Νεμάνια Βίντιτς (33 ετών), ο κεντρικός αμυντικός της Ίντερ, δεν είναι σίγουρο πως θα φύγει τον χειμώνα», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει...

«Έχει συμβόλαιο με τους νερατζούρι έως τον Ιούνιο του 2017 και ο Σέρβος θα πάρει μια τελευταία ευκαιρία για να αποδώσει στη Serie A (ίσως ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός)».

Πάντως ο Ολυμπιακός ναι μεν ψάχνει για στόπερ, αλλά η ηλικία αυτού θέλει να είναι 29-30 ετών και όχι πάνω από αυτό το όριο...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :