Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ... ΤΣΑΝΔΑΡΗ!



Ο ΠΑΟΚ δεν τα βρήκε με τον ατζέντη του Τζανδάρη για την ανανέωση, η διαπραγμάτευση έχει... "κολλήσει" και ο Βρύζας κάνει απευθείας προσέγγιση στον παίκτη, την ώρα που βάζουν στο... παιχνίδι τον Ολυμπιακό!

Όταν ο ΠΑΟΚ εκδήλωνε την επιθυμία να αναπροσαρμόσει και να επεκτείνει το συμβόλαιο του Φάνη Τζανδάρη οι περισσότεροι πίστευαν ότι το θέμα θα ολοκληρωνόταν με... συνοπτικές διαδικασίες, αφού αυτό συνέβαινε κάθε φορά που ένας ποδοσφαιριστής (με μηνιαίο μισθό 840 ευρώ) που "ξεπεταγόταν" από τις Ακαδημίες κέρδιζε με την απόδοσή του το πρώτο, ουσιαστικά, επαγγελματικό του συμβόλαιο.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στον νεαρό μέσο για νέο τετραετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα ξεκινούν από τις 70.000 ευρώ ετησίως και θα ανεβαίνουν 10.000 ευρώ κάθε χρόνο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Ο ατζέντης του παίκτη έχει αρνηθεί αυτά που δίνει ο ΠΑΟΚ και η διαπραγμάτευση προς το παρόν έχει... "κολλήσει". Ο Τζανδάρης, βέβαια, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος να "χαθεί" (κάτι που συμβαίνει με τον Κατσικά), ωστόσο, το γεγονός ότι η διαπραγμάτευση δεν προχωρά δεν περνά απαρατήρητο.

Πόσο μάλλον όταν τα τελευταία 24ωρα έχει αναπτυχθεί φημολογία περί... κρούσης του Ολυμπιακού που φέρεται να δίνει στον 21χρονο ποδοσφαιριστή 20.000 ευρώ ετησίως παραπάνω, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Ζήσης Βρύζας έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας απευθείας με τον παίκτη θέλοντας να ξεκαθαρίσει άμεσα την υπόθεση και να δει αν όσα άκουγε από τον ατζέντη ανταποκρίνονταν 100% στα "θέλω" του παίκτη.

Πάντως από όσα γνωρίζουμε δεν υπάρχει κανένα θέμα Τσανδάρη για τον Ολυμπιακό και πιθανότατα αυτά είναι παινίδια... τρίτων.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :