Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΘΕΣΗ Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ... ΜΙΤΣΕΛ!



Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μετά την αναμέτρηση της Λιβαδειάς απάντησε στον προπονητή του Ολυμπιακού σχετικά με το ποια ομάδα θα είναι στην κορυφή!

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις στην Αθλητική Κυριακή της ΝΕΡΙΤ και μεταξύ άλλων σχολίασε όσα είπε ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλλονή.

«Ναι, εμείς θα κάνουμε Χριστούγεννα στην κορυφή. Επειδή ξέρω ισπανικά άκουσα τον Μίτσελ να λέει χθες ότι θα κάνουν αυτοί. Πρέπει να σταματήσει η τρομοκρατία» είπε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς εννοεί με την τελευταία φράση του απάντησε:

«Ξέρουν αυτοί…».

Ο Παπαδόπουλος αποχώρησε τραυματίας από τη Λιβαδειά, ενώ ο «έντονος» διάλογος που είχε με τον Άγγελο Αναστασιάδη κατά την αποχώρησή του από το παιχνίδι ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής και δεν υφίσταται θέμα.

* Τώρα σε τι αποσκοπεί η... επίθεση στον προπονητή του Ολυμπιακού... αυτός μόνο το ξέρει (ίσως)! Επίσης, Δ. Παπαδόπουλε, αν φοβάσαι και τρομοκρατήσε τόσο εύκολα πάρε ένα... φυλαχτό! Θα υπάρχουν σε αφθονία υποθέτουμε... Λίγη υπομονή και θα τα δούμε όλα!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :