Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ... ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΦΕΛΑΪ Ο ΡΑΪΟΛΑ



Πλήθος ξένων δημοσιευμάτων έχουν... αναπτύξει κάπως το θέμα του Ιμπραΐμ Αφελάι, τονίζοντας πως ο Ολλανδός δεν αποκλείεται να αποτελέσει... παρελθόν από τον Ολυμπιακό κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τον Αφελάι στο παιχνίδι με την Καλλονή και φαίνεται πως όποια εξέλιξη παρουσιαστεί, θα γίνει γνωστή μετά τις γιορτές.

Από εκεί και πέρα, η ιστοσελίδα "elfvoetbal.nl", επικοινώνησε με τον πασίγνωστο μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος ανέφερε πως δεν ξέρει κάτι σχετικά με το θέμα και ουσιαστικά αρνήθηκε να σχολιάσει.

«Έως αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω τι έχει συμβεί, δεν έχω δει κάτι σχετικά επάνω σε αυτό. Δεν ξέρω κάτι», ανέφερε ο Ραϊόλα και κατέληξε, λέγοντας κάποια πράγματα σχετικά με το αν ο Ολυμπιακός σκέφτεται διακοπή του συμβολαίου του Ολλανδού τώρα τον χειμώνα.

«Εγώ ποτέ δεν μίλησα για συμβόλαια ή για το συμβόλαιό του», αρκέστηκε να πει ο γνωστός μάνατζερ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :