Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΖΑΖΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ... ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!



Διευκρινιστική δήλωση με την οποία τονίζει πως τα όσα είπε περί φανταστικής ατμόσφαιρας στην Κυψέλη ήταν ειρωνικά, έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης, κάνοντας λόγο για εχθρικό κλίμα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης των "αιωνίων" στην Κυψέλη, στο οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 2-3 σετ, ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Καζάζης, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, έκανε λόγο για φανταστική ατμόσφαιρα. Φυσικά ειρωνικά, αλλά προφανώς αυτοί που ήθελαν να μην... καταλάβουν και να προβάλουν τη δήλωση του Καζάζη κατά πως τους βολεύει, το εκμεταλεύτηκαν δεόντως!

Λίγα λεπτά μετά, ο προπονητής του Θρύλου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των ευθρόλευκων, όπου επισήμανε πως όσα είπε ήταν ειρωνικά, κάνοντας στη συνέχεια λόγο για εχθρικό κλίμα.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Καζάζης τόνισε:

«Η δήλωση μου μετά τη λήξη του αγώνα ότι η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, όπως επίσης η αναφορά μου με τις λέξεις καυτή και εχθρική, φυσικά και ήταν ειρωνική! Πραγματοποιήθηκε υπό την πίεση 250 ατόμων που είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο με απειλητικές διαθέσεις. Τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μου νιώσαμε την απειλή μέσα στους χώρους που αγωνιζόμαστε εκεί όπου τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση.

Ήταν εχθρική ατμόσφαιρα, είχαμε ρίψη πολλών αντικειμένων που κάποιες στιγμές ξέφευγε από τα όρια. Στο γήπεδο του Ολυμπιακού αλλά και στα υπόλοιπά γήπεδα, δεν έχουν παρατηρηθεί τέτοιες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια, πλην του Μύλωνα και της Κυψέλης, τα οποία όμως είναι ακατάλληλα για να γίνονται αγώνες. Όλα τα παιχνίδια διεξάγονται ομαλά στην έδρα μας και δεν υπάρχουν παράπονα από τις φιλοξενούμενες ομάδες. Σε αντίθεση με το σημερινό παιχνίδι το οποίο διεξήχθη σε οργανωμένο κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται οι παράγοντες και οι φορείς του αγώνα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :