Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΓΕΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ... ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΤΑ!



Μεγάλη νίκη -χάρη σε δύο τρίποντα του Κβόστοφ- πήρε μέσα στην Τουρκία επί της Εφές η Νίζνι με σκορ 65-61 και πάει να παίξει τον... «τελικό» πρόκρισης με την Ούνιξ!

«Ζωντανή» στο ...κόλπο της πρόκρισης στο Top-16 έμεινε η Νίζνι! Οι Ρώσοι πήραν μεγάλο διπλό μέσα στην Τουρκία επί της Εφές του Ντούντα η οποία δεν... καιγόταν βαθμολοογικά για τη νίκη και κάποιες στιγμές έδειχνε ότι δεν... ήταν στο γήπεδο, και με ρεκόρ 4-5 θα τα παίξουν όλα για όλα στον υπέρ πάντων αγώνα της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην Ούνιξ Καζάν.

Οι μεγάλοι θριαμβευτές χωρίς τον Ροτσέστι στη σύνθεσή τους απόψε και οι συμπατριώτες τους που θα αντιμετωπίσουν στην τελευταία στροφή της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας και η Ζαλγκίρις Κάουνας έχουν ίδια επίδοση μέχρι τώρα, με τους δύο εξ’ αυτών να είναι αυτοί που θα... χαμογελάσουν.

Για την ομάδα του Ίβκοβιτς -που έχει ήδη προκριθεί- δεν έπαιξε ο Περπέρογλου, ενώ 15 πόντους σημείωσε ο Λάσμε. Να σημειωθεί η τεράστια αστοχία στις βολές για την ομάδα του Ντούντα, αφού λίγο πριν το τέλος το ποσοστό ήταν στο... 27%!!!

Καθοριστικός για τους νικητές ο Κβόστοφ με δύο «μεγάλα» τρίποντα στο φινάλε.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 32-35, 45-50, 61-65

Εφές: Μπαλμπάι, ΜακΓκράθ 2, Οσμάν 2, Σάριτς 11, Ντρέιπερ 5, Λάσμε 15, Ουλουμπάι 3, Κορκμάζ 6, Τζάνινγκ 5, Κιλίτσλι 2, Μπιέλιτσα 10

Νίζνι: Μπαμπούριν 13, Παραχούσκι 8, Ίβλεφ 2, Πατσάτσια 4, Κβόστοφ 14, Κίνσεϊ 10, Τόμπκινς 14

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :