Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

«ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΝ ΑΡΦΑ...»



Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Χαλ, Στιβ Μπρους, αναφορικά με τη συνεργασία του με τον Χατέμ Μπεν Αρφά, προαναγγέλλοντας... την αποχώρηση του τελευταίου.

Ο Γάλλος διεθνής, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Νιούκαστλ δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα να θεωρείται ήδη ξένο σώμα στη Χαλ.

Ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου είχε δηλώσει πως ο Μπεν Αρφά δεν θα επιστρέψει στις «καρακάξες», όμως ο ο πρώην παίκτης της Μαρσέιγ είναι ανεπιθύμητος και στη Χαλ.

«Είμαι απογοητευμένος περισσότερο από οτιδήποτε. Υπήρξε μεγάλη δημοσιότητα όταν τον φέραμε αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι απόψεις του για το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικές από τις δικές μου. Σε κάθε ομάδα χρειάζεται συγκεκριμένη δουλειά για να μπεις στην ομάδα.

Ελπίζω ο Χατέμ να κατάλαβε όσα είχα να του πω γιατί διαθέτει σπουδαίο ταλέντο. Χωρίς σκληρή δουλειά όμως δεν μπορείς να δείξεις τις δυνατότητες σου.

Δυστυχώς, για να παίξεις για μένα θα πρέπει να δείξεις πως παίζεις για την ομάδα. Για να γίνεις σπουδαίος πρέπει να είσαι ομαδικός», ανέφερε ο Στιβ Μπρους.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :