Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΓΙΑ... ΑΜΠΙΝΤΑΛ! (ΡΗΟΤΟ)



Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση αποχώρησης του Ερίκ Αμπιντάλ από την ενεργό δράση με τον Λιονέλ Μέσι να στέλνει και αυτός με τη σειρά του ένα συγκινητικό μήνυμα στον Γάλλο αστέρα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συνεργάστηκαν στην μεγάλη ομάδα της Μπαρτσελόνα, η οποία… σάρωσε στους τίτλους, τόσο σε Ευρώπη, όσο και στον κόσμο και λίγες μέρες μετά την απόφαση του πρώην πλέον αμυντικού του Ολυμπιακού να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ… αποχαιρέτισε με τον δικό του τρόπο τον πρώην συμπαίκτη του.

«Ευχαριστώ για όλα Ερίκ Αμπιντάλ. Είσαι νούμερο ένα και έχεις σημαδέψει τις ζωές μας. Σου εύχομαι τα καλύτερο, σε ότι κάνεις από εδώ και πέρα», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία που αγκαλιάζει τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :