Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ... ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!



Σε πλήρη εγρήγορση ο Ολυμπιακός σε όλα τα μέτωπα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν την ευκαιρία το Σάββατο να περάσουν στην πρώτη θέση με νίκη στη Μυτιλήνη επί της Καλλονής και δεν είναι διατεθειμένοι να την αφήσουν να πάει χαμένη, μετά τη νέα απώλεια του ΠΑΟΚ αλλά και την ήττα του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη.

Με την ομάδα αναμένεται να ταξιδέψει στη Λέσβο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως έκανε και στο ματς της Λιβαδειάς, με τον πρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να είναι συνεχώς δίπλα σε προπονητή και παίκτες το τελευταίο διάστημα.

Ο Μίτσελ έχει σοβαρά προβλήματα στην άμυνα. Ο Αμπιντάλ ανακοινώνει το μεσημέρι την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, αλλά ίσως χρειαστεί να παίξει και το Σάββατο στη Μυτιλήνη. Ο Μποτία είναι νοκ άουτ για 1 με 1,5 μήνα λόγω του προβλήματος στο γόνατο, ενώ δεν μπορεί να παίξει ούτε ο Αυλωνίτης που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Μόνος διαθέσιμος στόπερ είναι ο Σιόβας και θα έχει παρτενέρ στη Λέσβο είτε τον Αμπιντάλ, είτε τον Εντινγκά, ενώ τραυματίας είναι και ο Σαλίνο .

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :