Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ!



Ικανοποίηση μεν στον Ολυμπιακό για τις ήττες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, αλλά... προέχει η βελτίωση της ομάδας, όπως τονίζουν στο Λιμάνι.

Όπως είναι λογικό στον Ολυμπιακό χάρηκαν βλέποντας χθες τον ΠΑΟΚ αρχικά και τον Παναθηναϊκό λίγο αργότερα να γνωρίζουν ήττες από ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη αντίστοιχα. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δεν πανηγυρίζουν για τις ήττες των ανταγωνιστών τους, παρά μόνο για τις δικές τους νίκες και αντιλαμβάνονται πως για να πανηγυρίσουν και στο τέλος της χρονιάς, θα πρέπει να συνεχίσουν νικηφόρα, αλλά και να ανεβάσουν τα επίπεδα απόδοσής τους που δεν είναι και στο υψηλότερο σημείο τον τελευταίο μήνα.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να φτάσουν στο 3/3 το Σάββατο απέναντι στην Καλλονή περιμένοντας νέο στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά για να κλείσουν το 2014 στην κορυφή.

Στην προσπάθειά τους αυτή θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Μιλιβόγεβιτς και Μποτία, αλλά πιθανότατα και των Αυλωνίτη και Σαλίνο (ενοχλήσεις σε κοιλιακούς/προσαγωγούς και δικέφαλο αντίστοιχα).

Μάλιστα δεδομένης της λειψανδρίας στα μετόπισθεν, όλα δείχνουν πως ο Ερίκ Αμπιντάλ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και λογικά θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Μυτιλήνης, έστω κι αν σήμερα το μεσημέρι (13:00) θα ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του σε συνέντευξη Τύπου!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :