Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ Ο... ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ!



Στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του βρίσκεται ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος μετράει πλέον αντίστροφα για την επάνοδό του στο παρκέ.

Ο 20άχρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος παραμένει παροπλισμένος από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου καθώς υπέστη κάταγμα περόνης έξω σφυρού και συνδεσμικές βλάβες κατά τη διάρκεια του βασικού προγράμματος της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων στη Βόρεια Ιταλία και στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκε από λοιμώδη μονοπυρήνωση, κατάφερε σήμερα (21/12) να βγάλει μέρος του ομαδικού προγράμματος.

Συγκεκριμένα, συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι, στο οποίο δεν υπήρχαν σωματικές επαφές, καθώς δεν είναι ακόμα σε θέση να γυμναστεί σε φουλ ρυθμό.

Φυσικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (27/12, 19.00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League, από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού όμως εκφράζεται η αισιοδοξία πως από το νέο χρόνο θα είναι σε θέση να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :