Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

«ΜΠΑΙΝΕΙ» Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ!



Οι πολλοί και σοβαροί τραυματισμοί των παικών του Ολυμπιακού αρχίζουν να ξεπερνιόνται και σιγά σιγά οι τραυματίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου αρχίζουν και... επιστρέφουν.

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Έλληνας τεχνικός στους παίκτες του για να ξεκουραστούν, την Κυριακή στις 17:00 θα τους ξαναδεί στο ΣΕΦ όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Το παρών θα δώσει και ο Γιώργος Πρίντεζης, με τον υπαρχηγό των ερυθρόλευκων να παίρνει μέρος στην προπόνηση της ομάδας μετά τις 10 Οκτωβρίου όπου και χειρουργήθηκε στον αστράγαλο του.

Ο «Πριντ» πλέον δεν νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι του και θα μπει κανονικότατα στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού. Θέληση του είναι να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αυτό έχει ως στόχο. Πάντως την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για αυτό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για το αν θα τον συμπεριλάβει για το ματς του Σαββάτου, καθότι δεν θέλει να τον πιέσει και αυτό που προέχει είναι η υγεία του αθλητή του.

Άλλωσετ και στις περιπτώσεις των Ντάρντεν και Λοτζέσκι, ο 47χρονος τεχνικός δεν βιάστηκε ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο περαιτέρω πρόβλημα.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :