Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΤΗ Ferrari



Η Ferrari ανακοίνωσε την αναδιοργάνωσή της σε τομείς κλειδιά του τεχνικού σταφ της μετά την αποχώρηση του διευθυντή μηχανολογίας Πατ Φράι και τον επικεφαλής σχεδίασης Νικόλα Τομπάζη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Ο Τζέιμς Άλισον, που ήρθε στην ομάδα πέρυσι από τη Lotus, θα έχει την ευθύνη και για τις δραστηριότητες εντός πίστας πέραν του ότι θα είναι τεχνικός δ/ντής.

Ο Σιμόνε Ρέστα αναλαμβάνει επικεφαλής σχεδίασης και ο Ματία Μπινότο διευθυντής κινητήριας μονάδας. Και οι δύο τους θα αναφέρονται στον Άλισον.

Επίσης η Ferrari ανακοίνωσε και νέους χορηγούς μετά την πρόσληψη του Εστέμπαν Γκουτιέρεζ ως δοκιμαστής της ομάδας. Ο Μεξικανός φέρνει μαζί του χορηγούς από την πατρίδα του όπως είναι η America Movil, που δραστηριοποιείται στις τηλεπικοινωνίες και μαζί της θα φέρει και τις Telmex, Telcel, Claro οι οποίες θα τοποθετηθούν στα μονοθέσια και τις φόρμες των οδηγών.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :