Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΣΕ... ΠΑΓΟΥΡΙ! (PHOTO & VIDEO HIGHLIGHTS)



Ο Ολυμπιακός απέχει μόλις 1 βαθμό από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ αφού οι... επίδοξοι πρωταθλητές μπουγατσομάχοι γνώρισαν την ήττα-διασυρμό στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ με 3-0.

Όλοι αυτοί που μιλούσαν για σημάδια... τίτλου, για τη μπαλάρα του ΠΑΟΚ, όλοι αυτοί που στα κανάλια μιλούσαν για τις... αιματολογικές του Μήτρογλου και του Τσόρι, όλοι αυτοί που φώναζαν προκαταβολικά για τον Βοσκάκη στις εφημερίδες (αλήθεια, πως σας φάνηκε η διαιτησία στα Γιάννινα;;;) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους και βλέπουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μαθημένος στην κορυφή και δε μπορεί να διαχειριστεί την... ευθύνη του τίτλου. Άλλωστε έχουν περάσει τόσα χρόνια από τον τελευταίο που κατέκτησαν.

Με έξυπνο παιχνίδι αντεπιθέσεων ο ΠΑΣ με γκολ του Λίλα στο 25', του Κοροβέση στο 72' (ναι,αυτού που σήμερα κάποιες εφημερίδες μιλούσαν για... ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παίκτη) και του Μανιά στο 90' επικράτησε εύκολα με 3-0. Έτσι, σε δύο εξόδους μετά το "Καραϊσκάκη" ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 7 γκολ από Ξάνθη και ΠΑΣ προς επιβεβαιώση ότι ΔΕΝ αντέχει τον πρωταθλητισμό...

Αλήθεια, θα βγει κανείς έγκριτος δημοσιογράφος να μας πει πόσο... άρρωστος είναι ο ΠΑΟΚ;;;

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Τσουκαλάς, Χαρίσης, Τσάβες (87' Μανιάς), Κοροβέσης (84' Ντάσιος), Ίλιτς (62' Ακόστα)

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος (31' λ.τρ. Ιτάνζ), Κίτσιου (67' Παπαδόπουλος), Βίτορ, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Κάτσε, Γκολάσα, Σαλπιγγίδης, Περέιρα (77' Κουλούρης), Αθανασιάδης.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική από την κάμερα της Nova, ΕΔΩ

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :