Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΝΕΕΣ... ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! (PHOTOS)



Τα νέα, πρωτοποριακά – για το σύλλογο – σχέδια των εμφανίσεων της Μπαρτσελόνα για το 2015 έφερε στο φως της δημοσιότητας η καταλανική «Sport».

Σύμφωνα με την εν λόγω εφημερίδα, η παρουσίαση των εμφανίσεων και των σχεδίων από την εταιρεία ένδυσης της ομάδας στους ανθρώπους του συλλόγου, έγινε το βράδυ της Δευτέρας.

Η νέα φανέλα των «μπλαουγκράνα» θα είναι... πρωτοποριακή για τα 115 χρόνια ιστορίας, αφού για πρώτη φορά θα έχει οριζόντιες ρίγες και όχι κάθετες! Το κλασσικό σχέδιο είχε κάθετες ρίγες, είτε διαγώνιες, είτε χωριζόταν το χρώμα στη μέση, όμως ποτέ δεν υπήρχαν πολλές οριζόντιες ρίγες όπως αυτές που θα παρατηρηθούν από του χρόνου.

Η δεύτερη εμφάνιση της επόμενης χρονιάς θα είναι στα χρώματα της σημαίας της Καταλονίας. Κίτρινο μόνο μπροστά, ενώ πίσω θα έχει κόκκινες κάθετες ρίγες.

Όπως αναφέρει η «Sport», τα σχέδια εγκρίθηκαν από τους διοικούντες τον σύλλογο και πλέον μένει να δούμε τις νέες φανέλες στο... χορτάρι.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :