Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

36 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΦ... «ΦΑΠΑ» ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! (PHOTO & VIDEO)

Kάτι περισσότερο από 36 ώρες μετά την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, η Λαμποράλ Κούτσα πιστοποίησε ότι διανύει περίοδο φόρμας, αφού έκανε... πλάκα στην Μπαρτσελόνα στον αγώνα του Ισπανικού πρωταθλήματος και πήρε άνετα τη νίκη με 103-94, στον αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά!

Η Λαμποράλ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είναι χαρακτηριστικό ότι κέρδισε τα 3 από τα 4 δεκάλεπτα.

Aυτά ας τα βλέπουν κάποιοι που προκειμένου να μειώσουν την 1η θέση του Ολυμπιακού στο Top 16 της Ευρωλίγκας και τις νίκες του μιλούν για... εύκολο όμιλο!  Τι άλλο θα ακούσουμε...

Λαμποράλ Κούτσα (Ναβάρο): Άνταμς 6, Τζέιμς 17 (2), Άιβερσον 7, Κοζέρ 12 (1), Σενγκέλια 7, Τιγί 6, Μπέγκιτς 8, Σαν Εμετέριο 17 (3), Χάνσμπρο 4, Μπέρτανς 19 (5/5 τρίπ.).

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Ντόλμαν 10 (1), Χεζόνια, Χουέρτας 4, Αμπρίνες 17 (3), Σατοράνσκι 17 (1), Πλάις, Τόμας 11, Τζάκσον 10 (1), Λάμπε 8, Νάχμπαρ 2, Τόμιτς 15.

Δείτε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του Τζέιμς στο βίντεο που ακολουθεί : 

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :