Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΦΕΛΑΪ ΠΟΥ... ΤΙΤΙΚΙΖΕΙ!

Απίστευτος για ακόμη μία φορά ο Νίκος Αλέφαντος στον "sportdog.gr", μιλάει για τα πάντα όλα!

Από πολιτική μέχρι Ολυμπιακό, OΦΗ και Παναθηναϊκό!

Απολαύστε τον :  

Ήταν μια καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ που οφειλόταν και σε αυτοκτονία του διδύμου Σαμαρά-Βενιζέλου. Με τι μούτρα ρε θέλατε να εκλεγείτε όταν πλακώσατε το λαό σε φοβερά μέτρα; Ας έκανες δημοψήφισμα. Έβαλες τα πιο συγκλονιστικά μέτρα όλων των εποχών, τσάκισες στους φόρους ως και την πρώτη κατοικία, δεν προστάτευσες με νέο νόμο την πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς, την πρώτη κατοικία ρε, το πιο ιερό πράγμα.

Άφησες κόσμο χωρίς ρεύμα με τα χαράτσια, κόσμο που δεν είχε να πληρώσει, να μην μπορεί ο άλλος να κάνει ένα ζεστό μπάνιο, να μην μπορεί να έχει θέρμανση, να μην μπορεί να μαγειρέψει για τα παιδιά του, και τα παιδάκια να διαβάζουν με το κερί. Λαϊκισμός λέει. Δηλαδή ποια είναι η σοβαρότητα, να κατακρεουργείς τον κόσμο;

Και έχετε τόσα σπίτια κύριοι της κυβέρνησης, έχετε τόσα σπίτια και τόσα λεφτά στις τράπεζες, δεν σας είδα να βγάλετε από την τσέπη σας να δώσετε σε κανέναν φουκαρά. Διαλύσατε τους συνταξιούχους, φτάσατε την ανεργία στο 27%, οι νέοι φεύγουν στο εξωτερικό, καταστρέψατε το σύμπαν.

Και περιμένατε να φοβηθεί ο κόσμος, να τρομοκρατήσετε τον κόσμο στις εκλογές για να σας ψηφίσει; Ναι, με τον ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει η Ελλάδα με διάλυση, το ξέρω. Όμως ο κόσμος τώρα ήταν σαν τους Ρωμαίους που τους έριχναν στα λιοντάρια! Έπεφταν οι 10 πρώτοι στα λιοντάρια, τους έτρωγαν, έπεφταν οι άλλοι 10, τους έτρωγαν και αυτούς, το έβλεπαν οι άλλοι από πίσω, σου λέει τι γίνεται εδώ, θα πάμε άκλαφτοι, δεν υπάρχει ελπίδα. Και έκαναν την ηρωική έξοδο! Έκαναν επανάσταση εναντίον των στρατιωτών έχοντας μια ελάχιστη ελπίδα. Ο κόσμος έφυγε από τον μνημονιακό λάκκο των λεόντων.

Και μετά ρε Σαμαρά, πας στις εκλογές χωρίς να κάνεις ντιμπέιτ που σε προκαλούσε ο Τσίπρας; Πού πας ρε, γιατί κιοτεύεις; Ο Μουρίνιο να με προκαλούσε εμένα για ντιμπέιτ, θα πήγαινα, έλα εδώ να βάλουμε κάτω τις γνώσεις, τις τακτικές και τα συστήματα.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου τι βλέπω να γίνεται από εδώ και πέρα. Δύο είναι τα σενάρια, το ένα έχει και δύο υποσενάρια.

Σενάριο πρώτον: Ο Τσίπρας θα καταργήσει στην πράξη το μνημόνιο, θα πάει έξω να διαπραγματευτεί, και θα κωλώσουν οι ξένοι, δεν θα θέλουν να ταρακουνηθεί το ευρώ και η Ευρώπη. Αν δει ο Τσίπρας τους ξένους να κωλώνουν, πρέπει να τους πάρει τα σώβρακα! Και να γυρίσει εδώ να πει στον Σαμαρά και στον Βενιζέλο ότι φέρθηκαν σαν προδότες, ότι έκαναν διαπραγμάτευση της πλάκας, ότι ήταν πειθήνια όργανα.

Σενάριο δεύτερο και πιθανότερο για εμένα. Οι Γερμανοί δεν θα κωλώσουν. Αυτό πιστεύω εγώ. Οι Γερμανοί δεν θα κωλώσουν. Διότι θα εμφανίσουν τους συνεργάτες τους εδώ τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο ως προδότες που τους είχαν πιάσει κορόιδα, έρχονται και εκλογές στην Ισπανία, θα δώσουν θάρρος στους Ισπανούς Συριζαίους να κάνουν κι εκείνοι επανάσταση. Τι γίνεται λοιπόν σε αυτήν την περίπτωση;

Εδώ είναι τα δύο υποσενάρια. Ή θα κάνει ο Τσίπρας τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα όλων των εποχών. Ή θα ζήσουμε πολύ δύσκολες καταστάσεις με δραχμή στο τέλος.

Δεν θεωρώ ότι αυτά τα σκυλιά ο Σόιμπλε και η Μέρκελ θα υποχωρήσουν και θα κάνουν ήρωα τον Τσίπρα, θα είναι σαν μουτζώνουν τα μούτρα τους. Το αν θα κάνει την κωλοτούμπα ο Τσίπρας ή θα έχουμε δραχμή, δεν είμαι οικονομολόγος για να ξέρω πόσο καιρό θα δεινοπαθήσει ο λαός και αν είναι υποφερτή λύση η δραχμή ή όχι.

Πάμε τώρα στον Ολυμπιακό. Και μετά θα απαντήσω σε ένα ερώτημα του Σινάνογλου αν είμαι υπέρ της παραμονής Αναστασίου στον Παναθηναϊκό. Διότι ήμουν κατά της παραμονής του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, είχα βγει στη στήλη και ανέλυσα τους λόγους λίγες μέρες πριν τον διώξει ο Μαρινάκης και δικαιώνομαι. Η μεγαλύτερη κίνηση του Μαρινάκη ήταν που έδιωξε τον Μίτσελ και το έλεγα πριν, όχι μετά Χριστόν προφήτης.

Ο Περέιρα μου αρέσει, παίζει πιο λογικά, προσπαθεί να δέσει την άμυνα, παίζει με δύο αμυντικά χαφ, κρατάει πιο πίσω τα πλάγια μπακ, και γενικώς η άμυνα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Χρειάζεται βοήθεια όμως στις μεταγραφές, δεν μπορεί ολόκληρος Ολυμπιακός να παίζει με βασικό τον Αυλωνίτη.

Ο Περέιρα επίσης θέλει να παίζει με εξτρέμ που να πατάνε περιοχή, ενώ ο Μίτσελ δεν έπαιζε με εξτρέμ. Βλέπεις όμως τον Αφελάι που …τιτικίζει. Σας τα έχω πει για αυτόν τον παίκτη, του πετάς τενεκέ πίσω του και το βάζει στα πόδια, μόλις βρει γερό αντίπαλο που θα του δώσει έναν τράκο, μόλις βρει λίγο γρήγορο παίκτη, κωλώνει. Όλο από μέσα πάει να φύγει, εκεί όμως βρίσκει πολλούς παίκτες, δεν φεύγει ποτέ από έξω, δεν πλευροκοπεί. Μη μου άπτου, σαν σαπάκιας παίζει.

Ο ΟΦΗ έκανε ένα μεγάλο λάθος, δεν πίεσε τον Ολυμπιακό στο κέντρο, άφηνε τον Τσόρι και τον Κασάμι να γλεντάνε. Δεν πρεσάρανε οι του ΟΦΗ τον Ολυμπιακό στο κέντρο και υπήρχε μία κατοχή εύκολη. Χωρίς να πιάσει ιδιαίτερη απόδοση ο Ολυμπιακός έριξε ένα 0-3 εύκολο.

Όταν το ματς είναι 0-1, έπρεπε κύριε ΟΦΗ να το γυρίσεις σε 3-5-2, να βάλεις μέσα τον Μακρή και να φορτώσεις το κέντρο. Παίζοντας με δύο γρήγορους μπροστά, τον Κουτσιανικούλη και τον μαύρο που μου φάνηκε καλός παίκτης, να τους ρίξεις πάνω στον Αυλωνίτη. Περισσότερα όμως δεν θέλω να πω, έχω τους λόγους μου.

Το έκανε ζούγκλα ο ΟΦΗ, βρίζανε πολύ τη μάνα του Μαρινάκη, απαράδεκτα πράγματα, οι μάνες τις σας φταίνε. Το πιο ιερό πράγμα είναι η μάνα, δεν σου φταίει η κάθε μάνα.

Πάμε τώρα στο θέμα του Αναστασίου. Θέλω να ρωτήσω τους Παναθηναϊκούς. Με αυτό το υλικό πιστεύετε ότι υπάρχει προπονητής που θα ερχόταν και θα σας έδινε το πρωτάθλημα; Ο Αναστασίου για εμένα κάνει λάθη, αλλά θέλω να είμαι δίκαιος, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό από τότε που ανέλαβε.

Πέρσι έκανε εκπληκτικό β΄ γύρο, πήρε και το Κύπελλο. Φέτος είναι μέσα στο Κύπελλο, στο δε πρωτάθλημα δεν μπορείς να πεις ότι τα πάει άσχημα. Με αυτό το υλικό που έχει, με αυτά τα λίγα χρήματα. Παίζει στρωτά ο Παναθηναϊκός. Βλέπεται ο Παναθηναϊκός. Έχει δυναμική ομάδα. Για εμένα θα ήταν λάθος άμα έφευγε τώρα ο Αναστασίου. Με αυτό το υλικό ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό ποτέ, δεν φταίει ο προπονητής του.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :