Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ



Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την επόμενη υποχρέωσή του στη Super League.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα με τη Βέροια, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Στην τελευταία προπόνηση, πριν την αναχώρηση της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ επάνω στην τακτική. Παράλληλα, έκαναν ασκήσεις επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία και γρήγορη αντίδραση, τόσο σε συνθήκες κανονικής ροής αγώνα, όσο και σε συνθήκες στημένων φάσεων.

Στα ιατρικά, ο Ρομπέρτο ανέβασε ρυθμό, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Στρέζος και Μποτία. Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου έγινε γνωστή και η αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Βέροια.

Αναλυτικά: 

Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μασουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαλίνο, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :