Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ... ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ!



Αυτή την ώρα ταξιδεύει με προορισμό τη Λιβαδειά ο Άλαν Πουλίδο προκειμένου να... ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στον Λεβαδειακό.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Άλαν Πουλίδο να βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στην Ελλάδα επιβεβαιώνονται με τον Μεξικανό επιθετικό να βρίσκεται αυτή την ώρα καθ'οδόν για την Λιβαδειά προκειμένου να διευθετήσει με τους ανθρώπους του Λεβαδειακού τις τελευταίες λεπτομέρειες του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό.

Μετά από εννιά μήνες το συγκεκριμένο... σίριαλ δείχνει να ολοκληρώνεται με τους πρωταθλητές Ελλάδας να παραχωρούν τον Πουλίδο στον Λεβαδειακό μέχρι το τέλος της σεζόν προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Μεξικανός θα αγωνίζεται στην ομάδα της Βοιωτίας με προσωρινή μπλε κάρτα, μολονότι δεν έχει εκδοθεί ακόμη επίσημα η απόφαση από το CAS.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :