Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΣΑΝΤΑΝΑ ΚΑΙ... «ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ»!



Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Φελίπε Σαντάνα, και σκιαγράφησε το προφίλ του Βραζιλιάνου στόπερ.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο διεθνής αμυντικός για τον Φελίπε Σαντάνα, ο οποίος καλείται να ενισχύσει την άμυνα του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο διεθνής στόπερ της Ντόρτμουντ εξήρε την αξία και τον χαρακτήρα του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, ενώ παράλληλα ανέλυσε το προφίλ του (παρ’ ολίγον) συμπαίκτη του στη Μπορούσια.

Τα καλύτερα αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Παπασταθόπουλος στην εφημερίδα «Φως»

Για τη γνώμη του για το Βραζιλιάνο:

«Αυτό που ξέρω εγώ από αυτά που έχω δει στη Bundesliga τα τελευταία χρόνια – έχω παίξει και μια φορά αντίπαλός του – είναι ότι πρόκειται περί καλού στόπερ. Είναι δυνατός στον αέρα και καλό παιδί. Παρά το μεγάλο ύψος του, είναι γρήγορος».

Για τον χαρακτήρα του:

«Όταν ήρθα εγώ στη Ντόρτμουντ και εκείνος έφυγε, δεν άκουσα ποτέ κακά λόγια για εκείνον. Και στη Σάλκε μετά δεν ακούγονταν άσχημα λόγια για το χαρακτήρα του».

Για το λόγο που ήταν παραγκωνισμένος φέτος στη Σάλκε:

«Ίσως επειδή υπήρχαν καλύτεροι που προτιμούσε ο προπονητής, η Σάλκε έχει πολύ καλούς στόπερ. Θα δείξει στο γήπεδο πόσο καλή μεταγραφή θα αποδειχθεί. Το ότι έπαιζε στη Bundesliga τόσα χρόνια σε καλές ομάδες δείχνει την αξία του, αλλά μέσα στο γήπεδο φαίνονται οι μεταγραφές πόσο είναι πετυχημένες. Το λέω αυτό γιατί στην Ελλάδα υπάρχει πάντα μία τάση όταν έρχεται ένας ξένος να τον εμφανίζουν όλοι σαν θεό. Πρέπει να περιμένουμε. Εγώ εύχομαι καλή επιτυχία και στον Σαντάνα και στον Ολυμπιακό».

Για τη «μάχη» του φετινού τίτλου:

«Είναι δύσκολο. Εύχομαι να το πάρει ο καλύτερος. Φέτος για πρώτη φορά είναι μπερδεμένα τα πράγματα και διεκδικεί ο ΠΑΟΚ να κάνει την έκπληξη. Όταν έχει να πάρει ο ΠΑΟΚ 30 χρόνια πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός το παίρνει σχεδόν κάθε χρόνο είναι έκπληξη αν το πάρει ο ΠΑΟΚ. Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που δεν έχει σίγουρο προβάδισμα ο Ολυμπιακός».

Για την επιλογή του Ολυμπιακού να αποχωριστεί τους Μανωλά και Αβραάμ Παπαδόπουλο:

«Εντάξει ο Μανωλάς δόθηκε με μεταγραφή και πήρε πολλά χρήματα η ομάδα. Ο Αβραάμ όμως δεν έπρεπε να φύγει, δεν πήρε χρήματα η ομάδα. Χρειαζόταν. Θα βοηθούσε. Θέλω να πω ότι υπάρχουν και καλοί Έλληνες αμυντικοί. Έχουμε παίκτες».

Για το θέμα του προπονητή στην εθνική ομάδα:

«Τίποτα, περιμένουμε. Εγώ δεν πρόκειται να πω κουβέντα για το θέμα του προπονητή. Εμείς είμαστε παίκτες και δεν πρέπει να παίρνουμε θέση γι' αυτά. Η δουλειά μας είναι να παίζουμε μέσα στα γήπεδα και να προσπαθούμε για το καλύτερο για το εθνόσημο. Ο Καραγκούνης και η διοίκηση της ΕΠΟ είναι υπεύθυνοι για το θέμα του προπονητή. Οι παίκτες δεν έχουμε καμία δουλειά σε αυτό το θέμα. Η δουλειά μας είναι να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε με την απόδοσή μας την εθνική».

Για το ποια ομάδα έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα:

Η ΑΕΚ είναι η πρώτη ομάδα που θα συζητήσω λόγω του ότι έπαιξα στην ΑΕΚ και αναδείχθηκα από εκεί. Θα εξαρτηθεί όμως από το σε ποια κατάσταση θα είναι τότε η ΑΕΚ και βέβαια ποια ομάδα θα με θέλει. Αυτό που λέω είναι ότι δεν θα είμαι αρνητικός με καμία ομάδα, ούτε φυσικά με τον Ολυμπιακό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :