Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΟ (;) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!

Mε τον χρόνο να μην... περιμένει, ο Ολυμπιακός οφείλει να κοιτάξει άμεσα για την ενίσχυση που έχει ανάγκη η ομάδα, τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε. Ο αγώνας με την Ντνίπρο πλησιάζει, ενώ και στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι αυξημένες.

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι σίγουρο ότι ο Βίτορ Περέιρα θέλει έναν -τουλάχιστον- στόπερ καθώς και ένα εξτρέμ, ενώ δεν είναι και πολύ... σίγουρο ότι θ'αποκτηθεί παίκτης για τα χαφ.

Κατ'αρχήν στα στόπερ... Είναι δεδομένο ότι ένα στόπερ θ'αποκτηθεί που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, άρα σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκει ο... Αβραάμ, αφού έχει αγωνιστεί ήδη στο Europa League με τη φανέλα της Τραμπζνοσπόρ.

Το γεγονός αυτό βέβαια, δεν αποκλείει την επιστροφή του Έλληνα στόπερ στο Θρύλο, αν και το πιο πιθανό είναι αυτή η επιστροφή να γίνει το καλοκαίρι...

Η συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις προβλέπει την απόκτηση ενός εξτρέμ, με αρκετά ονόματα να έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Σήμερα λογικά θα γίνει μία πρώτη κουβέντα στο Ρέντη για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Ερωτηματικό παραμένει η απόκτηση παίκτη για τον άξονα της ομάδας. Η επιστροφή του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς και το γεγονός ότι ο Κασάμι χθες έδειξε ένα σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο στα Πηγάδια, ίσως οδηγήσει τον Πορτογάλο τεχνικό στην απόφαση να μην ζητήσει παίκτη γι'αυτή τη θέση σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. 

Το μαχαίρι και το... πεπόνι λοιπόν είναι στα χέρια του Περέιρα και της διοίκησης και τα προσεχή 24ωρα θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις και θ'αρχίσουν άμεσα οι επαφές για την κάλυψη των θέσεων που προαναφέραμε... 

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :