Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΖΑΖΗΣ : ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!



Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το εισιτήριο της πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ μετά το 3-1 σετ επί του Άρη, που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ωστόσο, ο Δημήτρης Καζάζης είχε... δικαιολογημένα παράπονα από την εν γένει συμπεριφορά και εικόνα των παικτών του στον ημιτελικό.

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας στις δηλώσεις του που ακολούθησαν του ημιτελικού με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης, στάθηκε στον τομέα των λαθών, αλλά και στο γεγονός ότι θα μπορούσαν να είχαν φτάσει με πιο άνετο τρόπο στην τελική επικράτηση, ώστε να εξοικονομήσουν δυνάμεις, εν όψει του σαββατιάτικου τελικού.

«Τα παιδιά έπαιξαν πολύ ελεύθερα. Είναι από τα παιχνίδια που άμα δεν παίξεις όλα είναι πιθανά. Νομίζω ότι αυτό έγινε σήμερα. Πήραμε την νίκη έστω και δύσκολα. Κουραστήκαμε και πάμε στον τελικό με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού, για να προσθέσει:

«Θα μπορούσαμε να είχαμε να κάνει εξοικονόμηση δυνάμεων. Ο Ντιάτσκοφ είχε ένα πρόβλημα με τον ώμο του, Όταν μπήκε είχε καταλυτική παρουσία. Και από το σερβίς βοήθησε αρκετά και με την ποιότητά του ήρθε τελικά το 3-1. Στο πρώτο σετ είχαμε πολύ κακή υποδοχή, στη συνέχεια όμως ανέβηκε και ο Κλαρκ.

Σήμερα χάσαμε και πολλά τζαμπ φλοτ και αυτό δείχνει ότι δεν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Πήραμε μόνο τέσσερις άσους,. Στο μπλοκ διορθωθήκαμε και ανεβάσαμε την απόδοσή μας».

Ερωτηθείς για τον τελικό με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο Καζάζης ανέφερε: «Θα πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε εμείς, Και εάν κρατήσουμε το σερβίς σε υψηλά επίπεδα, έχουμε όλες τις προδιαγραφές να κερδίσουμε.

Νομίζω ότι δεν δείξαμε την απαραίτητη συγκέντρωση, Θα έπρεπε να κάνουμε μία επαγγελματική νίκη, γρήγορη. Αυτό απαιτεί συγκέντρωση. Μπήκαμε στο πρώτο σετ και δεν κάναμε τίποτα. Πήρε θάρρος και ο Άρης, που δεν είχε να χάσει τίποτα. Πίεσε ο Άρης στο σερβίς. Πήγαμε σ’ ένα παιχνίδι που ήταν ισορροπημένο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :