Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ «ΓΟΛΓΟΘΑΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ...

Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει πολλά με την άκρως επιβεβλημένη αντικατάσταση του Μπαρτζώκα μέχρι στιγμής.

Πρώτος τελείωσε την regular season στην Ευρωλίγκα, πρώτος είναι στη βαθμολογία του ομίλου του Top 16 με 4 στα 4, πρώτος και στο Ελληνικό πρωτάθλημα! Πόσο καλύτερα θα ήταν αλήθεια τα πράγματα αν η αλλαγή είχε γίνει από τον Ιούνιο...

Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό...

Ο Ολυμπιακός το προσεχές διάστημα θ'αντιμετωπίσει έναν "γολγοθά", τόσο αγωνιστικά όσο και από άποψη ταξιδιών. Το 4-0 στο Τοp 16 του δίνει σημαντικό προβάδισμο στην κατάληψη μία εκ των δύο θέσεων προνομιούχων θέσεων, αλλά τίποτα περισσότερο.

Αύριο αντιμετωπίζει τον επικίνδυνο Απόλλων στην Πάτρα, Τετάρτη έχει το ταξίδι για την Πόλη (του), εκεί που την Πέμπτη θ'αντιμετωπίσει την "πληγωμένη" από τη βαριά ήττα στη Ρωσία από τη Νίζνι, Εφές.

Στη συνέχεια θα υποδeχθεί την αήττητη στη φετινή Ευρωλίγκα ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ και αμέσως μετά φεύγει για... Ρόδο για τον αγώνα με τον Κολοσσό. Από εκεί φεύγει κατ'ευθείαν για τη μακρινή Ρωσία και τον εκτός έδρα αγώνα με την σκληρή και απρόβλεπτη Νίζνι.

Ίδιο σκηνικό θα συναντήσει και αργότερα, αλλά προς το παρών ας μείνουμε σε αυτό το... γκρουπ παιχνιδιών.

Όσα προαναφέραμε σημαίνουν πέρα από την επιβάρυνση των αγώνων, επιβάρυνση σε ταξίδια και μικρό διάστημα προετοιμασίας ανάμεσα στους αγώνες. Όσο και αν οι αθλητές έχουν μάθει να ζουν σε τέτοιους ρυθμούς, δεν είναι τόσο απλό όσο πολλοί νομίζουν. 

Γι'αυτό το λόγο ο αγώνας με την Εφές την Πέμπτη αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να φύγει νικητής από το "Αμπντί Ιπεκτσί" (σίγουρα μπορεί), τότε θα κάνει τη ζωή του πολύ πιο εύκολη στο κυνήγι των θέσεων 1-2 που δίνουν πλεονέκτημα έδρας στα play offs. Aυτό φυσικά δε σημαίνει ότι αν χάσει χάνεται... 

Επειδή η Ευρωλίγκα είναι γεμάτη ανατροπές και... απρόβλεπτα, καλό θα είναι να μαγειρέψει πριν πεινάσει... Έχει τα "όπλα", το timing είναι δικό του.

Με συγκέντρωση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και κατάθεση ψυχής στο παρκέ, όλα θα είναι πιο εύκολα.

Όπως και να έχει, οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε αυτή την ομάδα και ας ελπίσουμε ότι με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ δεν θα υπάρχει... άδειο κάθισμα, γιατί ρε μάγκες Ολυμπιακός είμαστε, δεν επιτρέπεται να είμαστε χαρούμενοι με 8.000 κόσμου στο ΣΕΦ...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :