Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ ΠΕΤΓΟΥΕΪ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΑΜΠΟΡΑΛ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ένιωθε ακόμα καλύτερα σήμερα και όπως όλα δείχνουν θ'αγωνιστεί κανονικά αύριο κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Θρύλου ξεπέρασε σε μεγάλο ποσοστό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την ερεθισμένη κήλη στη μέση του και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, προκειμένου να προσφέρει μία ακόμη λύση στη θέση "4" και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κάνει το 4-0 στο Euroleague Top 16.

Eιδικά απέναντι σε μία ομάδα όπως η Λαμποράλ Κούτσα που είναι από τις καλύτερες στην Ευρωλίγκα στον τομέα των επιθετικών ριμπάουντ, ο Πέτγουεϊ κρίνεται απαραίτητος αφού ξεχωρίζει η ευκολία με την οποία "κατεβάζει" πολλά ριμπάουντ. 

Έτσι, ο Ολυμπιακός δε θα έχει στη διάθεσή του τους... γνωστούς Παπαπέτρου και Αγραβάνη, αλλά και τον Λαφαγιέτ που θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της Τουρκίας την άλλη εβδομάδα κόντρα στην Εφές του Ντούντα και του Περπέρογλου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16...



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :