Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΧΑΪΝΣ : ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...



Τον Ολυμπιακό έχει για πάντα στην καρδιά του ο Κάιλ Χάϊνς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ – σέντερ, ο οποίος εδώ και ενάμιση χρόνο αγωνίζεται με τη φανέλα της ΤΣΣΚ Μόσχας δεν έχει ξεχάσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους, μέσω των οποίων εκτόξευσε στα ύψη τη δημοτικότητά του, αλλά και το... «κασέ» του πανηγυρίζοντας δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκες (2012, 2013), αλλά και ένα πρωτάθλημα Ελλάδα ς(2012).

Ο Χάινς σε δηλώσεις του σε τουρκικά ΜΜΕ, μίλησε για τη φετινή διοργάνωση, αλλά και την Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ δεν ξέχασε τον Ολυμπιακό.

«Η χημεία είναι ο βασικός παράγοντας στην επιτυχία μίας ομάδας.

Όταν έπαιζα στον Ολυμπιακό πιστεύαμε ο ένας στις ικανότητες του άλλου, εμπιστευόταν ο ένας τον άλλον εντός κι εκτός παρκέ. Πιστεύαμε πως αν παλεύαμε μπορούσαμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Για αυτό πετύχαμε τόσες ανατροπές.

Ο κόουτς Ίβκοβιτς με ενέπνευσε με πολλούς τρόπους στη μοναδική σεζόν που συνεργαστήκαμε, είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο να μας φτιάχνει τη ψυχολογία και να μας πείθει πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο Χάινς.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :