Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

«ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ... ΠΟΥΛΙΔΟ»



Ο ατζέντης του Άλαν Πουλίδο, Φελίπε Αγιάλα, δήλωσε στο "gazzetta.gr" πως ο νεαρός επιθετικός υπέγραψε για 1,5 χρόνο στο Λεβαδειακό, ενώ ο Ολυμπιακός δεν... εμπλέκεται στο deal!

Ο Μεξικανός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, βρίσκεται ήδη στη Λιβαδειά για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του Λεβαδειακού, όμως σύμφωνα με τον ατζέντη του, Φελίπε Αγιάλα, ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία ανάμιξη στη μεταγραφή!

Ο Μεξικανός μάνατζερ μίλησε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην εκπομπή «Super Estadio» εγείροντας ερωτηματικά και... απορίες με τα λεγόμενα του.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Λεβαδειακός δίνει την ευκαιρία στον Πουλίδο να αγωνιστεί επιστρέφοντας στην ενεργό δράση.

Εξασφαλίσαμε προσωρινή άδεια από την FIFA. Παράλληλα συνεχίζεται η νομική διαδικασία προκειμένου ο Άλαν να δικαιωθεί», ήταν τα πρώτα λόγια του Αγιάλα.

Σε ερώτηση του Μεξικανού δημοσιογράφου για τον Ολυμπιακό, ο Αγιάλα ήταν σαφής.

«Το συμβόλαιο του με τον Λεβαδειακό θα έχει διάρκεια για 1,5 χρόνο. Θα ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα άμεσα.

Ακούστηκαν πολλές φήμες. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε αλλά δεν έχει ανάμιξη στη μεταγραφή»

Τέλος ο μάνατζερ του πρώην παίκτη της Τίγκρες, ισχυρίστηκε πως ο Πουλίδο βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

«Ο Άλαν Πουλίδο από την μέρα που αποχώρησε από την Τίγκρες διατηρείται σε άψογη κατάσταση καθώς προπονείται δύο φορές την μέρα».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :