Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΕΪΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ...



Δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του ο Βίτορ Περέιρα για να περάσει τη δική του φιλοσοφία στον Ολυμπιακό, ωστόσο από τις πρώτες προπονήσεις θέλει να περάσει το... στίγμα του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπαθεί να γνωρίσει και αυτός τις δυνατότητες του ερυθρόλευκου ρόστερ, γι’ αυτό και κάνει συνεχείς δοκιμές. Σε μια από αυτές «χώρεσε» στην ίδια ενδεκάδα Μπενίτες και Μήτρογλου, με τον Παραγουανό να μην παίζει στην κορυφή, αλλά στα άκρα. Στην τριάδα της επίθεσης δοκίμασε και τον Ιμπραΐμ. Παρά τα νέα σχήματα που δοκίμασε ο Περέιρα, φαίνεται πως δύσκολα στο παιχνίδι με την Ξάνθη θα δοκιμάσει κάτι πολύ διαφορετικό, σε σχέση με τα πλάνα του Μίτσελ.

Γι’ αυτό η άμυνα δεν θα αλλάξει με τους Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Σιόβα και Αυλωνίτη στο κέντρο της άμυνας και τους Ελαμπντελαουί και Μασουακού στα άκρα. Ο Μανιάτης θα πάρει θέση ως χαφ, με ρόλο μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς. Οι Κασάμι και Τσόρι θα είναι δίπλα του, με τον Αργεντίνο να είναι πιο προωθημένος. Στα άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Αφελάι, Ντοσεβί και ο Μήτρογλου στην κορυφή.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :