Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

«ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ» ΤΟΝ... ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ! (PHOTOS)

To τελευταίο που θα κάναμε σε αυτό εδώ το blog θα ήταν να ανακατευτούμε με τα πολιτικά. Αλλά κάποια πράγματα δε σε αφήνουν ν'αγιάσεις!

Είναι να γελάς με τους Αεκτζήδες, πραγματικά. Τόσο καιρό έτρεχαν πίσω από τον... Τσίπρα, σήκωναν πανό στις ομιλίες του για την... Αγ.Σοφιά, φωνές από εδώ, φωνές από εκεί, με πανό στα γήπεδα καλούσαν τον κόσμο να τον "μαυρίσει", του έσπασαν περίπτερο, αλλά τα εκλογικά αποτελέσματα... άλλα έδειξαν! 

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε μεγάλη νίκη ακόμη και στη Ν. Φιλάδέλφεια που υπάρχει το... πρόβλημα με το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. 

Οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν ξεκινήσει αγώνα κατά του Δήμου Ν. Φιλαδελφείας και του Άρη Βασιλόπουλου, προερχόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι... κατάφεραν;
Ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ποσοστό 39,36% με 8.371 να ψηφίζουν τους υποψήφιους του Αλέξη Τσίπρα, την ώρα που την Ν.Δ ψήφισαν 4.864 φτάνοντας το 22,87. Με την ψήφο τους αυτή οι κάτοικοι της Ν. Φιλαδέλφειας έδειξαν ξεκάθαρα ότι δεν ψηφίζουν... ΑΕΚ!

Mία ζωή μειοψηφία, σιγά μη τους... τρομάζατε κιόλας! Καταλάβατε τώρα τη διαφορά με τον Ολυμπιακό ή ακόμα;;;

Y.Γ1 : Μη γυρίσει και μας πει κανείς ότι ο κόσμος της ΑΕΚ δεν είναι μόνο η... Ν.Φιλαδέλφεια γιατί δε θα αντέξουμε την συγκίνηση.

Υ.Γ2 : Τώρα μπορείτε να το αλλάξετε το τροπάριο και από τα μπινελίκια να πάτε στο... γλείψιμο!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :